arkadaslar elimde cayır cayır yanan bir amd 4800 var.Normal masa ustunde 43 - 45 oyun oynarken ( doom 3 ) 80 bulup kapanıyor. suanda kı stok fan 2000 ila 3000 rpm arası donuyor. Guzel bir fan dusunuyorum ama ne almalıyım? ufak bır araştırma yaptım bırcok fan 3000 rpm donmuyor.yardımcı olursanız sevinirim ...
dostum seninki birazz fazla ısınıyo geliba benimki nsf carbon oynarken 50 55 arası ama havalar çok sıcak onla alakalıı heralde bende fan arıyorum ama bulamadım bakıcazz artıkk
ısı sorununu çok rahat bir şekilde çözeceğinden emin olabilirsin
Hocam sen kullanıyormusun bunu . Değişik bir marka ve farklı bı goruntusu var. ve bıraz buyukde acep ana karta rahat otururmu? Bende gigabayte ın bır modeli var.ve bakınca o kadar da genıs bır kart değil.yınede tesekkurler...
Sunbeam core contact freezer derim,,65-70 tl,,hem ucuz hemde çok kalite bi soğutucu,,geçen 6000im 3.31 ghzdeydi ve işlemci idle halde 34-35 dereceydi,,orthos laneti bile 55i geçiremedi tavsiye ederim zaten 3000rpmlere falan gerek kalmıyo görüceksin teste ve sonuçlarına bi göz at derimhttp://www.frostytech.com/top5heatsinks.cfm amd için 1numara thermalright ultra 120 gözüküyo ama fiyatıda düşününce 2.sıradaki sunbeam güzel bi seçenek oluyo.
amd 4800 işlemcim var core contact freezer soğutucum var işlemci 3000 mhz de iken bile yük altında orthos ile 54 dereceyi geçemedi bir türlü boşta 34-35 o aralar gidip geliyor
Soğutucu Malzemesi: Kanat : Alüminyum, Taban : Bakır (Isı boru iletimli) Heat Pipe : Bakır Soğutucu Blok Boyutu:120 X 50 X 159 mm Fan boyutu: 120 x 120 x 25 mm Fan Tipi: Bilyalı Fan Devir Hızı : 800-1500RPM Ses Seviyesi: 20-32 dBA Fan Hava Akışı: 65 - 81 CFM Fan Konnektör : 4 pin PWM kablo Voltaj : DC 12V
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme