Şimdi Ara

amd 5770 ekran sürücüsü hata veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam dh ahalisi benim ekran kartı sürücümüm versiyonu 10.4 tü uzun zamandır onu sildim 11.9 u yükleyeyim dedim ama bir türlü yükleyemiyorum ve çıldırmak üzereyim driver sweeper ile kalıntıları temizleyip tekrar yüklemeyi denedim ma yine olmadı işte burda da hatanın resmi

• nolur bi bakın millet ya hiç mi bu hatadan alan amd kullanıcısı yok
  • Aticiler neredesiniz bir el atın.
  • sistem geri yükleyi deneyin olmadı yeniden format atarak yeni sürücüyü kurun
  • sistem geri yükleme yine eski driver sürümüne döndürecek format da atmak istemiyorum normal bi şekilde eski driverı silip yenisini yüklemenin bi yöntemi yok mu acaba yav
  • Yıl 2011 hala opera kullananlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 9 Ekim 2011; 0:37:34 >
  • kart uçmuş olabilir oc falan yüklendinmi karta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben bu sorunu nasıl çözmüştüm. Sanırım driveri kaldırdım. Driver sweeperla sildim. Sonra bir daha yükledim olmuştu. Bir keresinde de çözemedim Format atmakta buldum çözümü
  • Dostum tekrardan driver sweeper ile driverı ve artıklarını sil. Sonra direkt ekran kartının üreticisinin sitesinden driverı bulup indir, yükle
  • İlk önce Program kaldır'dan kaldır
  • format kesin çözüm evet
  • müzikleri falan d klasörüne attım formatladım pc yi şimdi düzeldi 11.9 u yükledim ama ben şimdi 11.10 sürümü çıktığında yüklemek için yine mi format atmak zorunda kalıcam ?
  • Dostum, ben auto detecten başarılı bir şekilde kurdum 11.9'u. Buradan kartını otomatik tanıyıp gerekli sürücüyü indiriyor. Buradan yüklersin o vakit geldiğinde --> http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_detect.aspx
  • Aslında format kesin ve kaıcı çözüm ama driver güncelleme bios atma olaylarınıda deneyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.