Şimdi Ara

AMD 64 Sistemin Son Hali Nasıl? Lütfen değerlendirin!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    EPOX 9NPAJ NF4 DDR400 8.1 SES GBLAN PCI-E
    TWINMOS 512*2 DUAL DDR400
    ASUS EN6600 256 MB PCI-E 300/500
    SEAGATE ST3200826AS 200 GB SATA NCQ
    PHILIPS 107S61 17" FLAT
    ASUS 52X32X52 CD-RW
    MICROSOFT OPTIK FARE-KLAVYE SETİ
    AVERMEDIA TVSTUDIO 203
    AOPEN ES50A-A04 BEYAZ 300W KASA
    CREATIVE INSPIRE 5200 5.1

BİR DE AYRICA SES KARTI ALMAK GEREKİRSE CREATIVE SB LIVE 24 BIT(ANAKARTIN SES PERFORMANSINI BİLEMİYORUM)

BİR DE ŞU EPOX ANAKART NASILDIR? DAHA ÖNCE HİÇ KULLANMADIM.ASUS YA DA MSI DAHA MI İYİ OLUR?
    ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...

• Sadece CD-writer ile olmaz yanına bide CD-Rom alman lazım yoksa CD-Writer yakın zamanda meftaa olur. Benden söylemesi....
  • CD ROM almak yada almamak çok da mesele değil. benim daha çok merak ettiğim bu epox 9npaj nf4 anakarta güvenebilirmiyim ve de creative inspire 5200 ile anakartın ses çıkışından yeterli performansı alabilir miyim? eğer bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • monitörü philps 107t6 yada samsung 793mb olabilirdi ekran kartıda 40 $ daha verip palit 660 gt olabilirdi tabi bunlar senin ne kadar duygusal olduğuna bağlı
  • makinayı alınca bizide bilgilendirsene . makinanın performansını öğrenmek isterim. bende yenilemek niyetindeyimde
  • seçmiş olduğun anakartın en yakın rakibi ile arasında 30 $ civarında fiyat farkı önemli bir avantaj olarak görülebilir ,,,ses için alc 850 kullanıyor o da gayet iyi bir ses işlemcisi ve epox testlerde oc üzerinde rakipleriden pek geri kalır yanı da yok güzel kart ,,, kanaati acizanem ce
  • Abi bana göre MSI al ana kartı kesinlikle öneririm weri iletişim hızı daha iyi 12 senedir kafede msı kullanıyoruz daha hata çıkmadı... Ses kartı almazsan 5.1 hiç bi işe yaramıyor. Ben evde kullandım gerçek kaliteyi vermiyor ses kartı (creative) almayacaksan kesinlikle 2.1 öneririm. İŞ İÇİN CD-RW ALACAKSAN PLEXTOR DAN ŞAŞMA.
  • =======Sistemin gayet güsel olmuş........

=======Ancak ben olsam biraz daha par biriktirip (120$ kadar :D) DFI marka bi anakart(gigatek te iki modeli var alt model çok ii) ve ASUS PCI-E 6600GT TOP E alırdım..........

=======İKİnci bi sürücü alman kolaylık sağlar ......... DVD izlersin .........hiç olmassa CD_RW ı eskitmiş olmassın...........
  • WALLA HERŞEY MÜKEMMEL ORDA FAKAT BİR TEK MONİTÖR BOZUYO YAW
    SAMSUNG DAHA İYİ BABA MONİTÖRÜ SAMSUNG YAP
  • Arkadaşlar hepinizin yorumları için teşekkürler. bugün bilgisayarı alacam. alınca performansı ile ilgili haber veririm...
  • arkadaşım anakart gayet iyi + bence dvdrw alsan daha iyi edersin+ bide işlemcini ne azından 3400 yapsak bi eksiğin kalmazdı
  • Ayni monitör bende var . Memnunum kalsin ellesme hiç ama cd-rom niye ?
  • Cdrwlar eskisi gibi pahalı değil bozulsa ne olacak?

Garanti kapsamında değiştirilir veya ilerde bozulursa cdrw yerine dvdrw alır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.