Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilemiyeceğim,ama o ekran kartı herkes de sorun çıkarmıyormuş şans işi anlayacağın
  • 2. El dusunuyordum ondada nasil anlicam satan soylermi o var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • !!-Origin-!! kullanıcısına yanıt
    XT yi 2. elde bulursanız, hiç kaçırmayın.Şimdi satılık ilanlarına(1.sayfa) baktım, bir tane göremedim.Millet kartından memnun ki sese mese bakmıyor.Fiat ve performans cazip geliyor.Havada karada 660 ti yi tokatlayan 7950 tahiti gpu söz konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMANİTUx

XT yi 2. elde bulursanız, hiç kaçırmayın.Şimdi satılık ilanlarına(1.sayfa) baktım, bir tane göremedim.Millet kartından memnun ki sese mese bakmıyor.Fiat ve performans cazip geliyor.Havada karada 660 ti yi tokatlayan 7950 tahiti gpu söz konusu.

2 haftadan beri arastiriyorumda piyasada var kart o sorun degil :) kart nasil onemli olan o benim icin kalitesi felan

• quote:

Orijinalden alıntı: !!-Origin-!!

quote:

Orijinalden alıntı: xMANİTUx

2 haftadan beri arastiriyorumda piyasada var kart o sorun degil :) kart nasil onemli olan o benim icin kalitesi felan

Ne kadar köfte o kadar ekmek...Performans derseniz alın, sizi üzmez.Ha bu ara benim kartta ses olayı yok.
  • Hmm tamamdir birazdaha arastirim.

• 7870XT yaz

• SAPPHIRE 7870 XT
  • Yazdır HD 7850 2 GB O.C SAPPHİRE DUAL-X ;)
  • Eklenme Kuralları:

*Karıtınızın tam marka modelını belırtılmelı.

Ornek:

SAPPHIRE hd7850 1GB

SAPPHIRE HD7870XT 2GB

SAPPHIRE HD7850 O.C. 2GB

gıbı..

*Masaustunde GPU-Z goruntusu..

*Ekleme taleplerınde ''eklermısın'' ''eklersen sevınırım'' tarzı bulunursanız sevınırım..''ekle'' ''ekleyıver'' ''ekle daa'' ''ekle canım'' tarzı ergen yaklasımlara tepkım farklı olacaktır.. Bu tip lakayıt tavırları sergileyenlere direk block atıyorum..

Bu kurallara uyan talepler ekleme zamanında lısteye dahıl edılecektır..Kurallara uygun talepte bulunup lıstede ısmı olmayanlar Eklenme talebını hangı sayfada bulunduysa sayfa no ve saatı belırtırse eklenme ıslemı yapılacaktır..Eklenme konusunda pm lerden ıslem yapmıyorum..Pm ıle gelen yanıtları degerlendırmıyorum.. Kuralları yeniden hatırlatmak istedim.

• hocam eklermisiniz sapphire hd 7850 1gb

• 7850 ile 7870 arasında çok fark varmı ? konularda göremedim bi karşılaştırma tablosu varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

7850 ile 7870 arasında çok fark varmı ? konularda göremedim bi karşılaştırma tablosu varmı acaba ?

Çok aşırı bi fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Eklenme Kuralları:

*Karıtınızın tam marka modelını belırtılmelı.

Ornek:

SAPPHIRE hd7850 1GB

SAPPHIRE HD7870XT 2GB

SAPPHIRE HD7850 O.C. 2GB

gıbı..

*Masaustunde GPU-Z goruntusu..

*Ekleme taleplerınde ''eklermısın'' ''eklersen sevınırım'' tarzı bulunursanız sevınırım..''ekle'' ''ekleyıver'' ''ekle daa'' ''ekle canım'' tarzı ergen yaklasımlara tepkım farklı olacaktır.. Bu tip lakayıt tavırları sergileyenlere direk block atıyorum..

Bu kurallara uyan talepler ekleme zamanında lısteye dahıl edılecektır..Kurallara uygun talepte bulunup lıstede ısmı olmayanlar Eklenme talebını hangı sayfada bulunduysa sayfa no ve saatı belırtırse eklenme ıslemı yapılacaktır..Eklenme konusunda pm lerden ıslem yapmıyorum..Pm ıle gelen yanıtları degerlendırmıyorum.. Kuralları yeniden hatırlatmak istedim.

En yeni yazılım ne zaman çıktı? uzun süredir pc ye bakamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

4 gün önce SAPPHIRE HD7850 O.C. 2GB kartımı aldım sadece crysis3 ü deneme şansım oldu pek vakit geçiremedim. Ancak 1 saatlik oynama süresini 1200x700~ (kusuratini tam hatirlayamadigim boyutta) high ayarlarda "tahminimce" over 40 frame per sec olarak oynadım.

Sistem şu sekilde
    X4 945 3.0 Amd islemci
    Gigabyte GA-890gpa - ud3h v2.1 anakart
    4 gb 1066mhz dual ram
    55gb Ocz agility ssd (isletim sistemi ve oyun bu disk uzerinde kurulu)
    910w silencer psu
    1tb Wd blue sata3 64mb cache disk
    Ve SAPPHIRE HD7850 O.C. 2GB

O işlemci ile darboğaz yapmıyor mu ya
    Başka oyun denediniz mi hocam?

• Hd 7870 Myst Edition aldım ama oyunlarda fps düşüşleri yaşıyorum. ( Fifa 13,Dota 2 )
    Ekran kartı 2 güç kablosuna ihtiyaç duyuyordu ben de bir tane vardı diğerini internette kablo yapma yöntemleriyle yaptım ve kart çalıştı. Eski kartımda böyle fps sorunum olduğunu hatırlamıyorum.(Hd 4830)İnternette araştırdım catalyst versiyonları ile 7870 kullananlar sıkıntı yaşamış ama sorun ondan mı bilemiyorum. Sistemi de yazayım gene buraya.

Gigabyte GA-770TA-UD3
    Amd Phenom x4 925 2.8Ghz
    8 Gb Ram
    Hd 7870 Myst Edition 2gb 256 bit
    160Gb SSD
    500W PSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoote® -- 1 Eylül 2013; 19:18:42 >
  • Hocam ekler misin?
  • KArt garantiden geldi ama değişen bir şey yok hala "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti"hatası devam ediyor.Forumda baya araştırma yaptım ve gördüm ki bu saçma şeyle uğraşan bir çok kişi olmuş ve hala da var.İşin kötü tarafı bir çok nedeni olabiliyormuş.Okuduklarıma göre aklıma ram lerle alakalı olabileceği geliyor.İlk iş olarak ram denicem...bulabilirsem arkadaşlardan falan denicem bulamassam yeni ram alıcam...
    Aslında tam olarak ne yapacağımıda bilemiyorum çünkü bu lanet sadece karttan kaynaklanmayabiliyor....offfff offf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmare -- 2 Eylül 2013; 5:39:59 >
  • Belki yeri değil bilmiyorum fakat kullanıcılardan direk öneri alayım dedim, arkadaşlar şuanda kullandığım ekran kartı 9800gt 1gb olan versiyonu, genel olarak kasa biraz eski kalıyor özelliklerinide yazayım, intel e8400 işlemci, 380w power supply,4gb ram, sistem ssd diskimde kurulu. Anakart GA-G41MT-S2P.

7850 2gb düşünüyorum, sizce iyi performans alabilirmiyim, yada ne yapmamı önerirsiniz , en azından crysis 3 oynayabileyim veya gta v pc için çıkarsa low da olsa oynayabileyim :)

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11200-14-20g-hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63501

• Hitman A. full grafik bitirdim
    COD MW3 full grafik
    COD BOII full grafik

sıkıntı yapmadı çatır çatır bi sıkıntı görmedim.
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.