Bildirim
AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (233. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: emmare
KArt garantiden geldi ama değişen bir şey yok hala "görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti"hatası devam ediyor.Forumda baya araştırma yaptım ve gördüm ki bu saçma şeyle uğraşan bir çok kişi olmuş ve hala da var.İşin kötü tarafı bir çok nedeni olabiliyormuş.Okuduklarıma göre aklıma ram lerle alakalı olabileceği geliyor.İlk iş olarak ram denicem...bulabilirsem arkadaşlardan falan denicem bulamassam yeni ram alıcam...
Aslında tam olarak ne yapacağımıda bilemiyorum çünkü bu lanet sadece karttan kaynaklanmayabiliyor....offfff offf
ekran kartına az bir voltaj ver. ramlarle alakası oldgunu sanmıyoum ama vramlerle alakası olabılır vddc yetmıyor olabılır. voltaj sorununu cozebılır bır dene cozmesı gerek hatta... -
Arkadaşlar benim ekran kartının cpu-z üzerinde detayları gözükmüyor şuan box driver kurulu olduğu için olabilir mi acaba net bağlantım pek uygun değil driver güncelleme için? -
7800 serisi olan kartların hepsi ile olur.7850-7870 zaten 2 kart 2.side karışık olarak crossfire olur. -
2500 k işlemci asus z-68 v lx anakartım 12 gb kingston ram 1600 mhz 7870 powercoler pcs +ez modeli kullanıyorum.Bir de thermaltake frio işlemci sogutucum var. Neyse arada bilgisyarı acıyorum acılıyor fakat ekran yok şifreyi giriyorum windows acılıs sesi geliyor acıldıgını ordan biliyorum. Simdi 460 watt cooler master powerım var sizce sıkıntı powerda mı ? Kasayı acıp ekran kartına gelen güçkablolarını söküp tekrar takıp acıyorum pc yi acılıyor ekran geliyor sıkıntı yok. Powerım sisiyomu acaba sıkıntı nerde . Yetersiz gelebileceginin farkındayım powerım da yine de bi soram dedim. Yardımcı olabilecek varmı tam anlamıyla ? -
quote:
Orijinalden alıntı: cenksa
arkadaşlar selam, Amd FX990 UD5 anakartım var HD7850 ekran kartımın yanına hd 7870 ekran kartı eklesem crossfire olarak ortalama ne kadar performans kazancı sağlarım.?
Bazı istisnalar disinda cf icin ayni kart olmasi lazim.eger 7850 cf yapacaksaniz o titan seviyesinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni de ekleyebilirsiniz
Sapphire HD7850 O.C Edition 2GB
fx5200, x1650, intel hd graphics sonrasıda sanırım artık gerçek manada oyun oynamaya başlıyorum diyebileceğim -
quote:
Orijinalden alıntı: bonser24
hocam hani yokuz onur listesinde -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0rk0
beyler, daha demin 975-1250 de heaven 4.0 bench yaptım çıkan sonuç şöyle;
değerler nasıl? 975 den daha ne kadar yukarı çıkarabilirim ? voltaj falan ayarı yapmadım daha nasıl yapılır onuda bilmiyorum zaten :D
Ben direkt 1100 mhz yaptimHerhangibir teste tabi tutmadim ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: fatihozsoy
quote:
Orijinalden alıntı: 0rk0
beyler, daha demin 975-1250 de heaven 4.0 bench yaptım çıkan sonuç şöyle;
değerler nasıl? 975 den daha ne kadar yukarı çıkarabilirim ? voltaj falan ayarı yapmadım daha nasıl yapılır onuda bilmiyorum zaten :D
Ben direkt 1100 mhz yaptimHerhangibir teste tabi tutmadim ama.
1100 de stabil bir şekilde oyunlarda falan gidiyormu? voltaj ayarı falan yapmak gerekicekmi? -
HD 7850 2gb Shappire var hocam ekle benide :) -
quote:
Orijinalden alıntı: brody-xtreme
quote:
Orijinalden alıntı: cenksa
arkadaşlar selam, Amd FX990 UD5 anakartım var HD7850 ekran kartımın yanına hd 7870 ekran kartı eklesem crossfire olarak ortalama ne kadar performans kazancı sağlarım.?
Bazı istisnalar disinda cf icin ayni kart olmasi lazim.eger 7850 cf yapacaksaniz o titan seviyesinde.
bilgi için teşekkürler. -
Şuan elimde çok fazla oyun yok. Bf3 te High ayarda ve 1920x1080 çözünürlükte hiçbir takılma veya kilitlenme olmadı. Sıcaklık 55-59 arası gidip geliyor.Voltaja hiç dokunmadım,fabrika çıkışı ne geldiyse o şekilde şuan.
[
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hipersonic -- 18 Eylül 2013; 12:18:05 > -
eve gidince bende çekiyim 1100 e bakayım :D stabil çalışırsa öyle bırakırım :D -
Aslinda 1050 seviyesini voltaj vermeden gecmemek lazim.1100 de mavi ekran verirse yada kilitlenirse voltaji 1.150-1.160 civarina cekip deneme yapabilirsin.
1100e çektim, bf3 mutli oynadım 2 3 saat ne takılma oldu nede mavi ekran falan verdi, o yüzden böyle bırakatım 1100 de bende :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rk0 -- 19 Eylül 2013; 0:35:02 > -
Takip
hd7850 2gb oc sapphire dual x OverDrive yaptıktan sonra en fazla kaç derece görmemiz lazım..ben 70 gördüm bfe3 oynadığım zaman..varsayılan ayarlay yapınca 66 67 derece kalıyor..max kaç derece gördünüz sorun cıkartmaksızın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X