Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kart da aynısı oyunlarda bench lerde falan 58-59-60 civarında geziyor (fan speed auto)
  • Beni de ekleyebilirsin dostum Sapphire Hd 7850 2 Gb o.c.

Birde sorum olacak kartı kullanan arkadaşlar fullhd de ultra ayarlar msaa kapalı vaziyette helideyken veya geniş alanlarda fps 30 lara düşüyor. Normalde ise 45-60 aralığında bu değerler normalmi sizde durum nasıl?
  • Coook önceleri aldığım 7870 ghz oc edıtın um ıle 7850 2gb versıyonunu cf yapmayı dusunuyorum. İyi kötü bilgi ve öneri sahıbı olanlar yazsın lutfen.. Yardım beklyıorum. Ne kadar getırısı lur bu kartın uzerındekı asırı yuku kaldırmak ıstıyorum oc yapıp suyunu cıakrtmak yerıne bır 7850 almyı dusunuyorum ne kadar artısı olur? Ikıncı el 7850 alacagım bu arada..

Soru daha once sorulmus extradan asıl almak ıstedıgım cevap karsılasılan sorunlar??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_mania -- 25 Eylül 2013; 2:25:11 >
  • Forumdaki arkadaşların söylediğine göre Titan gibi oluyormuş 2 adet 7850 cf, verdikleri test resimlerinde falan titanla kapışıyor :)
    Forumda bonser24'ün yaptığı incelemeyede bir bakabilirsin istersen, bayağı bir detaylı bol bol ss koymuş harcanan elektrik değeri falan;
    http://forum.donanimhaber.com/m_60515600/tm.htm

www.game-debate.com
    Nvidia GeForce GTX Titan compare AMD Radeon HD 7850 Crossfire GPU
    http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1582&gid2=1564&compare=geforce-gtx-titan-vs-radeon-hd-7850-crossfire

• Merhaba arkadaşlar sapphire hd 7850 o.c 2gb ekran kartım var geçenlerde kasayı temizliyordum ekran kartının fanlardan birinin kanatlarından biri kırıldı bende komple söktüm kafa şişirir diye kartı farklı bi şekilde sogutuyorum şuan bu karta orj fanına benzer bi soğutucu almak istiyorum varmı önerebileceğiniz sıvı sogutma kullanmayı düşünmüyorum yardım eden etmeye çalışan herkese şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, benimde başıma gelmişti vatanda eleman kasa açık iken elini ekran kartına uzatınca kırılmıştı :D iyiki garantisi vardı da ertesi gün kafa kafaya değişim yaptılar :)
    vatan'dan aldıysan ve garantisi duruyorsa hatırladığım kadarıyla sapphire kartlar birebir değişim garantili idi.

Fan sistemi için tam bir bilgim yok ama bildiğim kadarı ile öyle her soğutma sistemi her karta tam olmuyor o yüzden biraz araştırman lazım. Umarım bir yolunu bulursun bir bilen çıkar inş burdan :)
  • HD 7870 kullanıyorum. İmkan olsa 7990 alırım.
  • ilker_mania kullanıcısına yanıt
    7850 cf nasil prformans veriyorsa sende ayni performansi alirsin. Elindeki kart 7870xt ise zaten 7850 ile cf olmaz o da aklinda bulunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

Coook önceleri aldığım 7870 ghz oc edıtın um ıle 7850 2gb versıyonunu cf yapmayı dusunuyorum. İyi kötü bilgi ve öneri sahıbı olanlar yazsın lutfen.. Yardım beklyıorum. Ne kadar getırısı lur bu kartın uzerındekı asırı yuku kaldırmak ıstıyorum oc yapıp suyunu cıakrtmak yerıne bır 7850 almyı dusunuyorum ne kadar artısı olur? Ikıncı el 7850 alacagım bu arada..

Soru daha once sorulmus extradan asıl almak ıstedıgım cevap karsılasılan sorunlar??

30 lira fark için fps düşüşüne değer mi? Düşük fps alsam da olur diyorsan o zaman neden CF yapıyorsun? 7870 cf yapmayı düşünüyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 25 Eylül 2013; 13:19:22 >
  • Cevabın için teşekkürler alalı çok oldu garantisi bitmiştir muhtemelen aslında soğutma açısından bi sorunun yok aksine eskiye göre 10 derece daha soğuk ama birbirine bantlanmış 2 fan göze pekte hoş görünmüyor :D umarım dediğin gibi yardım eden birileri çıkar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 0rk0

Forumdaki arkadaşların söylediğine göre Titan gibi oluyormuş 2 adet 7850 cf, verdikleri test resimlerinde falan titanla kapışıyor :)
    Forumda bonser24'ün yaptığı incelemeyede bir bakabilirsin istersen, bayağı bir detaylı bol bol ss koymuş harcanan elektrik değeri falan;

http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=1582&gid2=1564&compare=geforce-gtx-titan-vs-radeon-hd-7850-crossfire

Bılgıler ıcın tesekkur ederım.

Normal 7850 cf den guclu olması gerekır. 7870 xt degıl ghz oc versıyonu da sunu merak ettım sımdı ıkısının frekansını ayrı ayrı trıxx de ayarayablıyormyuz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Coook önceleri aldığım 7870 ghz oc edıtın um ıle 7850 2gb versıyonunu cf yapmayı dusunuyorum. İyi kötü bilgi ve öneri sahıbı olanlar yazsın lutfen.. Yardım beklyıorum. Ne kadar getırısı lur bu kartın uzerındekı asırı yuku kaldırmak ıstıyorum oc yapıp suyunu cıakrtmak yerıne bır 7850 almyı dusunuyorum ne kadar artısı olur? Ikıncı el 7850 alacagım bu arada..

30 lira fark için fps düşüşüne değer mi? Düşük fps alsam da olur diyorsan o zaman neden CF yapıyorsun? 7870 cf yapmayı düşünüyorum bende.

30 tl derken. vatandan kontrol ettım 70 tl var fıyat farkı da zaten ben 7850 nın sıırına o akdar apra veremem. E o akdar para veremezsem de sıfırını alamam :d Dolayısıyla sıfır aramıyorum. Fps cok asırı dusecegını sanmıyorum cunku 7850 fc yı bonser ıncelemıs nasıl unuttum ıncelemesını bılmıyorumda ıncelemıs tıtana kafa tutuyor. Eger ki ıkısının vddc sını ve engıne cloklarını ayrı ayrı ayarlayabılıyorsam ve oyle calıstırabılıyorsam tmmdır. Ama oyunlardakı kırılmalar dıkkatımı cektı 80 elre cıkınca 60 ı gecınce kırılmalar dıkktmı cektı dogrusu. Sen 30 tl derken neyı kastettın dostum?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0rk0

Forumdaki arkadaşların söylediğine göre Titan gibi oluyormuş 2 adet 7850 cf, verdikleri test resimlerinde falan titanla kapışıyor :)

Bılgıler ıcın tesekkur ederım.

Normal 7850 cf den guclu olması gerekır. 7870 xt degıl ghz oc versıyonu da sunu merak ettım sımdı ıkısının frekansını ayrı ayrı trıxx de ayarayablıyormyuz acaba?

Amd nin verdiği tabloya göre 7850-7870 crossfire oluyor, 7870-7850, 2x7850 den biraz da olsa güçlü olur. ama pna görede belki biraz da olsa fazla güç çeker :D bu aralar benimde aklımda temiz ucuza bi 7850 yada vatandan bi %30 indirim daha yakalarsam bende yapıcam ama birtek benim psu dan şüpheliyim kaldırırmı acaba diye (:

• @ilker_mania

2.elde ortalama 50 lira fark oluyor. 30 biraz az olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

@ilker_mania

2.elde ortalama 50 lira fark oluyor. 30 biraz az olmuş.

ben de oyle dusundum yok bırtane buldum da 380 lıra dedı e zaten kartın sıfırı 440 lıra. Dusundum gıdıp sıfırını alırım bır sorunla karsılasırsam ıade ederım dıye... 350 tl gıbısınden arıyorum blursam alacagım.
  • Bende Powercolor hd7850 2gb pcs+ kullanıyorum ve o.c yapmak istiyorum. Voltaj vermeden kaça çıkarım belleklerde overdrive kullanıcam.
  • Voltajı ve gpu clock değerlerini yükselttim kart 7850 2gb o.c sizce nasıl değerler voltajı eski haline getiriyimmi karta herhangi bir zararı olur mu?
     AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı)  05.11 GÜNCEL!!
  • Zararı var tabi olmazmı, sıcaklık arttıkça kartta çıkabilecek olan arıza oranı artar, kartın kullanım omrunude yemiş oluyorsun.

• 1100 mhz için ben 1.1v veriyorum.sorunsuz çalışmakta.1200 mhz içinde 1.2v veriyorum.1.1v dene istersen.
  • Peki amd fx6300 ile dar boğaz yaparmı kart?
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.