Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence fazlasıyla tatmin edici akıcılıkta, hatta gölgeler kapansa tadından yenmez herhalde
  • Gölgeleri kapatmasına gerek yok bence. O sistem zaten gölge açık şekilde de kaldırır.
  • Ben bir yılı aşkındır Sapphire HD 7870 GHZ OC 2 GB kullanıyorum. Ve yanıya 3 gün önce bir internet siteinden ikinci el ASUS 7870 DIRECT CU2 2Gb kart aldım. Şimdi ikisini melezleştirdim CF düzeneğini de ayaladım. Hatta ilk başta tek akrt şeklinde teste soktum şimdi cf olarak teste soktum.

Sonucu sizinle paylaşmak istedim sizce sonuç nasıl??

OC siz stock hızlarında işlemci de 4.00 ghz de stock hızda.

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı)  05.11 GÜNCEL!!

EDİT:OC li sonuc eklendi.
    Bu da az biraz oc li hızlarda işlemci halen 4.00 ghz de.

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı)  05.11 GÜNCEL!!

Acaba işlemciyi de 4.60 lara mı ceksem? Eskıden tek kartta 4.80 kullanıyordum oysaki? Cidden yetiyormu acaba physics skoru nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_mania -- 14 Ekim 2013; 18:16:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TechBro

Merhaba bi sorum olacaktı benim arkadaşımda ASUS HD 7850 var ve sistemide iyidir özet geçmek gerekirse i5 3470 8 gb ram falan filan neyse şimdi arkadaşımla birlikte gayet güzel Dota 2 ye girebiliyorduk ama ekran kartını güncelleyince Dota 2 de kasma sorunları baş göstermeye başladı

http://support.amd.com/en-us/download güncellemeyi bu siteden yaptı.

Acaba sorun nedir ve nasıl çözebiliriz ?

Her kart her drivera uymuyor maalesef.Bu yuzden ya eski driverda kalain yada arastirin en stabil driveri hd 7850 icin .Mesela ben hala 12.4 kullaniyorum.Benimde guncelleme zamanim gelmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 7850 1.190v +20 board power ile 1100-1450 kullanıyorum
    fana da abanmıyorum
    sizlerin değerleri nasıl

tam bir f\p ürünü
    and bir daha yapmaz boyle en azından uzun bir sure

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

7850 1.190v +20 board power ile 1100-1450 kullanıyorum
    fana da abanmıyorum
    sizlerin değerleri nasıl

tam bir f\p ürünü
    and bir daha yapmaz boyle en azından uzun bir sure

7850 icin su an en stabil ve performansli driver nedir ?

• Asus 7850 ekran kartım var ve driver'ını hep amd nin sitesinden yapıyorum.Acaba doğru yapıyor muyum?Yoksa asus'un da kendine ait güncellemeleri var mı ?
  • Arkadaşlar bendede saphire 7850 o.c. 2gb 256bit modeli var herhangi bir ayrla oynamadım monitörde hdmı kablo ile bağlı sıkıntı yok ama televizyona bağladığımda oyunlarda kırılmalar oluyor nedeni ne olabilir acaba monitörde çok nadir oluyor. birde 13.9 yüklü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertywertyy

Arkadaşlar bendede saphire 7850 o.c. 2gb 256bit modeli var herhangi bir ayrla oynamadım monitörde hdmı kablo ile bağlı sıkıntı yok ama televizyona bağladığımda oyunlarda kırılmalar oluyor nedeni ne olabilir acaba monitörde çok nadir oluyor. birde 13.9 yüklü.

Televizyonun görüntü modlarını denediniz mi? Film, normal, oyun modları oluyor tvlerde ondan olabilir belki bende 32' led samsung tvde kullanıyorum sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Asus 7850 ekran kartım var ve driver'ını hep amd nin sitesinden yapıyorum.Acaba doğru yapıyor muyum?Yoksa asus'un da kendine ait güncellemeleri var mı ?

güncel
  • asus 7850 için
    http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=tr-tr&m=HD7850-DC2-2GD5-V2&p=9&s=10

bu linkteki güncellemelerin hangisini yapmam gerekiyor ? ve ya Amd nin sitesindeki driver yeterli mi ?
  • Sapphire hd7850oc almayı düşünüyorum.1 gb ile 2 gb arasında 100 tl fark var.Değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

Sapphire hd7850oc almayı düşünüyorum.1 gb ile 2 gb arasında 100 tl fark var.Değer mi?

Deger. Cunku artik gunumuz oyunlarinda 1Gb VRAM yetersiz kaliyor.

• Slm sapphire radeon hd 7850 2gb gddr5 256 bit kullanıcısıyım ekleye bilirsiniz.
    Bu arada karta hiç bir sıkıntı yaşamadım far cry 3, battlefield 3 gibi oyunlarda gayet iyi performansı var.
    -şimdiden teşekkürler-
  • iyi günler benim sistemimdeki ekran kartım bozuldu. onun için de Sapphire Amd Radeon HD7850 Dual-X 1GB 256Bit GDDR5 (DirectX 11.1) ekran kartını almayı düşünüyorum. fakat sistemime uygun mu problem çıkartır mı diye görüş almak istiyorum. sistemim de intel core 2 duo E8400 işlemci, gigabyte GA-P35-DS3R, 4 gb 800mhz ram, 850W bronz psu.
  • Hocam benim Powercolor'a ilave olarak birde Asus HD7850 DirectCU II Top 2 GB eklersen sevinirim CrossFire yaptımda
  • Ben neden hala listede yokum hazirandan beri Sapphire HD7850 2GB O.C kullanıyorum

• 7870 Ghz edition kullanan biri olarak, 7970 almak mantıklı mıdır?
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Arasındaki farkı hissedersin tabii.Mantıklı olur geçebilirsin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

7870 Ghz edition kullanan biri olarak, 7970 almak mantıklı mıdır?

384 bit olayından dolayı ve 3 gb vramdan dolayı mantıklı. sonucta artık oyunlar tek kartta 384 bit isteyecek duruma geldiler.
  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.