Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni oyunlardan güzel performans alamamaya başladım ekran kartı almak istiyorum. En son Bf4 yükledim lowda oynuyorum. Mediumda akıcılık gidiyor.
    Mümkün olursa sadece ekran kartımı değiştirmek istiyorum.
    Sizce aşağıdaki sisteme 7850 eklemem yeterli olur mu. Bf4, Cod Ghost, Wow, gibi oyunları online oynayacağım.

Zamanında baya para bayılıp aldığım şuanki sistemim kabaca şöyle;

-AMD Phenom II X4 940 Quad-Core 3.0GHz (soket 940) AM2+ Black Edt.
    -KINGSTON HYPERX 4GB 1066MHZ DDR2 Kit (2x2)
    -DFI Lanparty DK 790FXB-M2RS Amd 790FX HT 3.0 DDR2 1066MHz AM2+ Anakart
    -Powercolor Ati Pcs+ HD4890 1GB 256Bit GDDR5 (directx 10.1) Pci-e x16 2.0 (iyi para bayılmıştım bu kartın kart oldugu zmnlar:)
    -SSD HardDisk

Not: Lütfen tecrübeli arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
    Zira sistemim yeterliyle boşuna masraf edecek durumum bulunmuyor.
  • @bonser24

Merhaba, Sapphire 7850 GDDR5 2 GB OC kart ile beni de ekler misininiz? Bir de imzamdaki sisteme sahibim, format attım. Sapphire sitesinde, model sayfasından mı sürücüleri yüklemek daha iyi olur, yoksa amd sitesinden 7800 serisi olarak mı kurmak daha mantıklıdır, yoksa bir şey fark etmez mi? Tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 10 Kasım 2013; 0:48:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathlike

Arkadaşlar Merhaba

Yeni oyunlardan güzel performans alamamaya başladım ekran kartı almak istiyorum. En son Bf4 yükledim lowda oynuyorum. Mediumda akıcılık gidiyor.
    Sizce aşağıdaki sisteme 7850 eklemem yeterli olur mu. Bf4, Cod Ghost, Wow, gibi oyunları online oynayacağım.

-Powercolor Ati Pcs+ HD4890 1GB 256Bit GDDR5 (directx 10.1) Pci-e x16 2.0 (iyi para bayılmıştım bu kartın kart oldugu zmnlar:)
    -SSD HardDisk

Arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu? 7850eklesem yeterli olur mu sistemime.
    High detail oynasam yeterli benim için ultra yada aa açık olması şart değil. Monitörüm 1680.1050 destekliyor. 22inc
    Birde 7850 2gb modeline gerek varmı? Çift monitör kullanmayacağım, çözünürlükte 1680üzeri olmayacağı için gereksiz gibi geliyor bana.
    Çünkü 1gb modeller 350tl seviyelerinde 2gblar 470 e kadar çıkıyor nerdeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathlike

Arkadaşlar Merhaba

-SSD HardDisk

Maddi imkan varsa 7870 alın derim. İleriye dönük olur. Fakat 7850 de dedikleşniz için yeterlidir, tavsşye ederim. bu arada 2gb oc den vazgeçme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 10 Kasım 2013; 18:08:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benide ekle Sapphire 7850 var.
  • Arkadaşlar benim saphire amd 7850 2gb o.c. modeli 1senedir kullanıyorum son zamanlarda oyun açtığımda özellikle fanlar aşırı ses yapmaya başladı garantiye göndersem sesten dolayı değiştirirlermi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertywertyy

Arkadaşlar benim saphire amd 7850 2gb o.c. modeli 1senedir kullanıyorum son zamanlarda oyun açtığımda özellikle fanlar aşırı ses yapmaya başladı garantiye göndersem sesten dolayı değiştirirlermi acaba

Eğer tozunu filan temizlediyseniz, yine de ses çıkarıyorsa aşırı gönderin. Fanlar bir müddet sonra temizlenmeyince birikip fan ın bozulmasına ve ses yapmasına neden oluyor. Devir hızı düşüyor.
  • Sapphire 7870 GHz Edition Overclock Edition Dual-x 2GB
  • Arkadaşlar amd yanıt vermeyi durdurdu hatası alıyorum eski ekran kartı nvidia gtx 550 idi ondada alıyordum, ne yapmam gerekir? (anakart asus p8b75m-lx)
  • Asus 7870 TOP eklersen sevinirim
  • AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    CORSAIR 4GB VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 TEK MODÜL BELLEK
    POWERCOLOR HD7850 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI

bu şekilde performansı ne olur üstatlar.?bu sistemi bugün bi akraba için aldık 7850 2gb yada farklı bir 2gblık model alamadık malesef şimdi değiştirme imkanımız yok.yüksek detay+akıcı fps sunar mı?BF4 VE GHOST AGIRLIKLI Ram takviyesi yapılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI

bu şekilde performansı ne olur üstatlar.?bu sistemi bugün bi akraba için aldık 7850 2gb yada farklı bir 2gblık model alamadık malesef şimdi değiştirme imkanımız yok.yüksek detay+akıcı fps sunar mı?BF4 VE GHOST AGIRLIKLI Ram takviyesi yapılacak.

+4 GB Ram takviyesiyle gayet iyi bir sistem bence
  • Arkadaşlar bugün Asus HD 7850 1Gb 256bit ekran kartını aldım.kafam takılan soru şudur . benim Psu 460 watt coolermaster (eski sistemden kalma psu ), şimdilik bir sorun yaşamıyorum normal kullanımda lakin yüksek kullanımlarda(oyunlarda) pc kapanma sorunu yaşarmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinsystem

Arkadaşlar bugün Asus HD 7850 1Gb 256bit ekran kartını aldım.kafam takılan soru şudur . benim Psu 460 watt coolermaster (eski sistemden kalma psu ), şimdilik bir sorun yaşamıyorum normal kullanımda lakin yüksek kullanımlarda(oyunlarda) pc kapanma sorunu yaşarmıyım ?

Sapphire 2GB O.C Edition karta sahibim, bunun yaninda da eski mimariye sahip Phenom II X4 965 B.E islemcim var. Bu sistemi dandik 350 watt psu ile calistiriyordum. Crysis 3 gibi sisteme yuklenen oyunlarda dahi sistem cokme yapmiyordu ancak takilmalar oluyordu. Tabi cd suruculerini takmamistim sisteme :) Senin sistem de calistirir ancak psu peak degerinde calisacagi icin bir sure sonra cortlar. Tavsiyem 550watt 80+ bir psu kullanmandan yana olacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boras06

AMD FX X6 6300 SOKET AM3+ 3,5GHZ 14MB CACHE 32NM İŞLEMCI

Cogu oyuncu gibi ultra takintiniz yoksa krallar gibi oynarsiniz. Ultra oynamak evet goze ve kulaga hos gelen bir durum ancak oyundan zevk alabilmeniz icin smooth olabilecek ayarlarda oynamanizi oneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: [CrossFire-X]

quote:

Arkadaşlar bugün Asus HD 7850 1Gb 256bit ekran kartını aldım.kafam takılan soru şudur . benim Psu 460 watt coolermaster (eski sistemden kalma psu ), şimdilik bir sorun yaşamıyorum normal kullanımda lakin yüksek kullanımlarda(oyunlarda) pc kapanma sorunu yaşarmıyım ?

Sapphire 2GB O.C Edition karta sahibim, bunun yaninda da eski mimariye sahip Phenom II X4 965 B.E islemcim var. Bu sistemi dandik 350 watt psu ile calistiriyordum. Crysis 3 gibi sisteme yuklenen oyunlarda dahi sistem cokme yapmiyordu ancak takilmalar oluyordu. Tabi cd suruculerini takmamistim sisteme :) Senin sistem de calistirir ancak psu peak degerinde calisacagi icin bir sure sonra cortlar. Tavsiyem 550watt 80+ bir psu kullanmandan yana olacaktir.

dostum bak benim psu resmini yolladim. degerlerden anlayabiliyormusun ? idare etmezmi beni bi sure sizce ? suan psu ya ayiracak butcem kalmadi yeni aldigim sistemi yakmayalimda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [CrossFire-X]

quote:

dostum bak benim psu resmini yolladim. degerlerden anlayabiliyormusun ? idare etmezmi beni bi sure sizce ? suan psu ya ayiracak butcem kalmadi yeni aldigim sistemi yakmayalimda

Yeterli dostum. Yakmazsin. Ancak o.c isleriyle ugrasma

• Beyler HD7870 O.C. 2 GB 256bit KDV Dahil 425 T.L crossfire yapmayan kalmasın Titanı yerle bir ediyor 2 kart
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax7870-2gbd5-2dheoc-hd7870-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=68718

• Titanı yeniyorsa adı black dragon demektir.

Mantle gelince de azure dragon olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurunc

Hocam benim Powercolor'a ilave olarak birde Asus HD7850 DirectCU II Top 2 GB eklersen sevinirim CrossFire yaptımda

@bonser24

Hocam güncelledim demişsin ama beni unutmuşsun sanırım
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.