Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kartının kendisi yapar ama 6300 yapmaz.
  • yapmaz rahat yeter.cpu ağırlıklı oyunlar için cpu 4.5 ghz yaparsan sorunsuz kullanırsın.
  • tam 100. sıradayım
  • supergoktugtr kullanıcısına yanıt
    Adresini pm olarak atarsan sürpriz hediyeni kargolarım.

• arkadaşlar herkese merhaba 7850 2gb ın BF4 beta performansı nasıl acaba ?

vatan da şimdi %25 indirim ile 443 lira kart ve %20 enpara iadesi olursa 354 liraya geliyor ama ben %30 vatan indirimini bekleyip bi 20 lira da daha ucuza almak istiyorum yani sanırım 330 a falan kapatabilecez sistemdeki gtx 550ti yi de satarak bf4 e dalmak istiyorum
  • merhaba

7870xt /7870 pcs+ez/7870 myst

bu kartlardan hangisini tercih etmem gerekli kullananlardan yorum alabilirmiyim? ez ve myst arasında pek bir fark yok al ve bakır dışında ama xt mi yoksa ez mi karar veremedim ve birde ses sorunu var tabi.. hangisinde olma ihtimali daha az?
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    ez serisi zaten xt modeller hocam ama myst almanı öneririm 5 derece de olsa daha soğuk ve yeni bi ürün diğerlerine göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: lido

arkadaşlar herkese merhaba 7850 2gb ın BF4 beta performansı nasıl acaba ?

vatan da şimdi %25 indirim ile 443 lira kart ve %20 enpara iadesi olursa 354 liraya geliyor ama ben %30 vatan indirimini bekleyip bi 20 lira da daha ucuza almak istiyorum yani sanırım 330 a falan kapatabilecez sistemdeki gtx 550ti yi de satarak bf4 e dalmak istiyorum

i7 3770k ile kullanıyorum 7850 2gb bf4 betada aa kısıp diğer ayarları ultra yapınca 60 civarı dolaşıyor yoğun çatışma vb. durumlarda 45-50 arasına inebiliyor kısa süreliğine kısacası kesinlikle yeterli bir kart bf4 için ama bf4 daha çok işlemciye yükleniyor o yüzden işlemcinizde iyi olmalı dediğim değerleri almak için.

• Hocam bilgi için teşekkür ederim çok iyi bir işlemciniz var bizim emektar 955 bf4 de pes edecek gibi duruyor bakalım upgrade düşünüyorum ama bf4 beni fazla kendine cekmedi bf3 ilk çıktığı zaman ki heyecan yok açıkçası. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lido kullanıcısına yanıt
    Yüksek ihtimalle yetersiz gelecektir, bf4 konusunda yazılanlar ve youtube dan baktığım kadarıyla fx-6xxx seriside yeterli olmuyor en az fx-8xxx lerden biri lazım amd tarafında.
  • Fx-6*** serisi yeter o kadar da değil bence .

• http://www.youtube.com/watch?v=aBd67P5ssKE
    Fx-6300+HD7870

5. dk dan itibaren izleyin hd7870 in 50-60 fps vermesi gereken yerde gökdelen yıkılmadan önce ve sonraki fps değerlerine bakın, 50 dememin sebebi adam aa açık oynuyor onu kapatsa 60 ın altına zor düşer HD7870.
    Bazı sahneler var 14 e kadar düşüyor fps ben hd7850 ile görmedim o değerleri.
  • İyide önerilen sistem gereksinimlerinde amd 6 çekrdekli cpu yazıyor amd nin fx6xxx işlemcilerinden başka 6 çekirdekli işlemcisi var mı? Ben işlemciyi yeni aldım spphire hd7850 2gb oc ile oyunu da plystoredn sipriş ettim betayı oynamadan önce. Betayı kasmalardan oynayamadım umarım tam sürüm böyle olmaz okadar para boşuna gidecek yoksa.

• bf4 tam sürümde nolur birşey diyemem ama imzamdaki konumda görürsen 8350 bile 2500k ayarında.bf3 sonuçlarına bakabilirsin.beta testlerinde görüldüğü kadarı ile fx 6300 rezil performans vermiş.tek ayakta kalan işlemcisi yüksek ghz seviyesinde olan fx 8350.
  • arkadaşlar ekran kartımı adam akıllı temizlemek istiyorum 7850 ye ait temizleme video veya fotoğraf vb var mıdır?

• crysis 3 de ultra high de fluluk, geç netleşme yaşayan varmı?
  • Merhaba bi sorum olacaktı benim arkadaşımda ASUS HD 7850 var ve sistemide iyidir özet geçmek gerekirse i5 3470 8 gb ram falan filan neyse şimdi arkadaşımla birlikte gayet güzel Dota 2 ye girebiliyorduk ama ekran kartını güncelleyince Dota 2 de kasma sorunları baş göstermeye başladı

http://support.amd.com/en-us/download güncellemeyi bu siteden yaptı.

Acaba sorun nedir ve nasıl çözebiliriz ?
  • arkadaşlar ASUS HD7850 DirectCU II TOP GDDR5 ekran kartım var windows 7 64 bit sistem kurunca ekran kartının sürücüsünü yükledikten yeniden başlatıyorum sonra masaüstü gelmeden önceki ekranda siyah ekranda takılı kalıyor sistem açılmıyor sıkıntı nedir?
  • arkadaşlar bende dün aldım powercolor 7850 2gb 256 bit pcs+ nasıl kart güzel dimi

bide benide ekleyin hocam

kart için yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic Wall -- 11 Ekim 2013; 12:12:14 >

• İmzamdaki sistemle çektim. Performans tam sürüm daha iyi olur galiba.
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.