Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

quote:

quote:

quote:

ındırım kuponundakı urunu eger %25 ındırımle veya baska tur ındırımle aldıgın zaman o kuponla aldıgın veya alacagın tum urunlerde aynı ındırım gecerlıdır.ama eger normal %8 ındırımle aldıysan gene %8 ındırımle alabılırsın..onemlı olan kupon karsılıgı ılk aldıgın urunun ındırım oranı.

Valla ne demek istediğini anlamadım aslında. Ama ürün alındığında indirimden falan alınmadı sanırım normal alındı yani indirim falan yoktu. Ürünüm bozulunca para iadesi yerine kupon olarak verdiler paramı işte.

o zaman yapacak bırsey yok..

Yani %25 indirim günlerinde indirimle beraber kullanamaz mıyım bu kuponu?

hayır.

O zaman bu durumda en iyi çözüm 1gb 7850 yi almak sanırım. Powercolor mu iyidir msi mı acaba. Msi da saat frekansı cok daha iyi görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ındırım kuponundakı urunu eger %25 ındırımle veya baska tur ındırımle aldıgın zaman o kuponla aldıgın veya alacagın tum urunlerde aynı ındırım gecerlıdır.ama eger normal %8 ındırımle aldıysan gene %8 ındırımle alabılırsın..onemlı olan kupon karsılıgı ılk aldıgın urunun ındırım oranı.

Valla ne demek istediğini anlamadım aslında. Ama ürün alındığında indirimden falan alınmadı sanırım normal alındı yani indirim falan yoktu. Ürünüm bozulunca para iadesi yerine kupon olarak verdiler paramı işte.

o zaman yapacak bırsey yok..

Yani %25 indirim günlerinde indirimle beraber kullanamaz mıyım bu kuponu?

hayır.

O zaman bu durumda en iyi çözüm 1gb 7850 yi almak sanırım. Powercolor mu iyidir msi mı acaba. Msi da saat frekansı cok daha iyi görünüyor.

msı daha ıyı gıbı gozukuyor.sogutucusu hosuma gıttı.

• ASUS HD7850 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit DX11 Ekran Kartı
    ben bunu kullanıyorum benıde ekleyın :=)
  • İyi düşmüş fiyatı. Adamlar 325 TL'ye O.C'li 7850 alıyorlar, bizde ki fiyatlara bak.

www.newegg.com
    SAPPHIRE Radeon HD 7850 DirectX 11 100355-1GOCL 1GB 256-Bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card OC Version - Newegg.com
    http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814202004

• Adamlar 325 TL'ye O.C'li 7850 alıyorlar, bizde ki fiyatlara bak.

www.newegg.com
    SAPPHIRE Radeon HD 7850 DirectX 11 100355-1GOCL 1GB 256-Bit GDDR5 PCI Express 3.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card OC Version - Newegg.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 22 Eylül 2012; 15:11:46 >

• Ben de bugün vatandan MSI 1 gb 7850 o.c sahibi oldum. Aslında geçen hafta XFX 1 GB 6870 almıştım. ama onu iade edip bunu almanın daha mantıklı olacağını düşündüm. Umarım iyi yapmışımdır.

Beni de listeye eklerseniz sevinirim.
  • indirimde exada hemde uygun bir fiyata kaçırmayın derim pesine 472 tl ye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

Selam ey 7850 kullanan yüce DONANIMHABER HALKI (bu nasıl bir giriş lan Game of thrones etkisinden kurtulamadım ) Beyler sapphire 7850 düşünüyorum. DVI ile bağlıcam fakat çok duyduğum şu titreme olayı nedir ne değildir?? Ben VGA ile bağlayanlara oldu sanıyorum fakat DVI ile 7850 kullanan varsa bilgi verebilir mi?

dvı-hdmı-dısplayport hıcbır sorun yok..bazı vga kullananlar sorun yasamıs sadece..

hocam bende 7 serisinden kart almak istiyorum monitörüm analog bu sorun tüm seride varmıdır yoksa 77xx 78xx 79xx den birisindemi oluyor, kısaca riskli bir işmi yapmış olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguney

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

Selam ey 7850 kullanan yüce DONANIMHABER HALKI (bu nasıl bir giriş lan Game of thrones etkisinden kurtulamadım ) Beyler sapphire 7850 düşünüyorum. DVI ile bağlıcam fakat çok duyduğum şu titreme olayı nedir ne değildir?? Ben VGA ile bağlayanlara oldu sanıyorum fakat DVI ile 7850 kullanan varsa bilgi verebilir mi?

dvı-hdmı-dısplayport hıcbır sorun yok..bazı vga kullananlar sorun yasamıs sadece..

hocam bende 7 serisinden kart almak istiyorum monitörüm analog bu sorun tüm seride varmıdır yoksa 77xx 78xx 79xx den birisindemi oluyor, kısaca riskli bir işmi yapmış olurum.

bende analog cıkıslı monıtor olmadıgı ıcın deneyemedım.sımdı kendım gormedıgım ıcın kesın sorun olur veya olmaz dıyemem..ama yerlı ve yabancı forumlarda gordugum kadarı ıle sorun yasayanlar olmus..tum 7000 serısındemı yoksa sadece bazı urunlerdemı sorun var bılemeyecegım.alın sorun yasarsanız garantıye verıp paranızı gerı alırsınız..bu sekılde yapanlar olmus.

@SaLVaToRe

sonunda demekkı yurtdısı ındırımlı fıyatlar bızlerede yansımıs.fıyat cıdden cok ıyı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 23 Eylül 2012; 11:25:48 >

• Arkadaşlar Vatandan 1GB OC MSI HD7850'yi almayı düşünüyorum indirime girince.550w psu yeterli olur mu bir sorun çıkartır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lundy

Arkadaşlar Vatandan 1GB OC MSI HD7850'yi almayı düşünüyorum indirime girince.550w psu yeterli olur mu bir sorun çıkartır mı ?

gercek 550w ıse rahat yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Adamlar 325 TL'ye O.C'li 7850 alıyorlar, bizde ki fiyatlara bak.

vay anam vayyy

• merhaba
    Nacizane büyük bir tavsiye için buradayım.
    Bende 1 gb powercolor 7850 kullanıcısıyım.
    ximatek 500 w power supply ile çıkışından direk olarak bağlanan güç beslemesi ile 1 aydır kullanıyordum.
    performansı ideal gibi idi.

Sonrada aklıma gelen farklı bir yöntem performansını 2 katına çıkardı.

POWER SUPPLY DEN DİREK GELEN TEK GİRİŞ GÜÇ BESLEMESİ YERİNE.

BİLGİSAYARCIDAN 3 TL YE ALDIĞIM EKRAN KARTI GÜÇ ÇIKIŞINA BAĞLANIP İKİTANE FARKLI HARDDİSK BESLEMESİ TAKILABİLEN ÇOK LU DÖNÜŞTÜRÜCÜ İLE
    POWERSUPPLY DEN GELEN İKİ FARKLI BESLEMEYE BAĞLADIM.

FARK İNANILMAZDI.

BU BİLGİNİN BİRÇOK 7850 KULLANICISINA ÇOK FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM.
    KESİNLİKLE DENEYİN GÖZARDA ETMEYİN.
    KOLAY GELSİN.

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı)  05.11 GÜNCEL!!

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı)  05.11 GÜNCEL!!

• İki adet msi 7850 TF3 için en az kaç watt psu gerekir beyler fikri olan var mı ?
  • MSI daha iyidir, overvoltage özelliği var, belki biosu farklıdır, overclock limitleri yüksektir...

1 gb ise bu chip için gayet yeterlidir, testlerde de fark yoktur, 2560x1600 de 2 gb nin farkı ortaya çıkıyor, ama 10 fps alacakken 15-20 fps almanın bir önemi varsa değerlendirin,

ayar açtırmayan oyunlar için örneğin max payne 3 için basit bir işlemle bu kısıtlamayı ortadan kaldırabilirsiniz. Bu şekilde olan diğer oyunlarda; doğru, yapacak bir şey yok

Nihayetinde indirimle 350 liralık karttan bahsediyoruz...
  •  AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı)  05.11 GÜNCEL!!

HD5850'den sonra mevcut durumda alınmaya değer gördüğüm tek kartın HD7850 olduğuna karar verdim.
    Konsol grafikleri için fazlasının israf olduğunu düşünüyorum.Zamanında HD5850'yi aldığımda piyasadaki en iyi ikinci karttı.Şimdi ise orta segment bir karta aynı parayı verdim.
    Kesinlikle HD7850 bir f/p kartı değil.Alınır başka kart olmadığından mecburen talep görüyor o kadar.Efsane diye ilk önce 8800GTX'e sonrada HD5850'ye derim ben.

• Arkadaşlar şu vga bağlantıda titreme sorununu bi açıklığa kavuşturalımhttp://forum.donanimhaber.com/m_62598488/tm.htm bu arkadaşın kart sapphire ve titreme sorunu olduğundan bahsediyor ve bunu tüm 78xx serisine mal etmiş bu doğrumudur. Bende 7850 almayı düşünüyorum sapphire harici diğer üreticilerdede varmıdır bu sorun, yardım lütfen monitörüm vga boşa para vermek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fakir Kemancı -- 24 Eylül 2012; 18:13:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Kesinlikle HD7850 bir f/p kartı değil.Alınır başka kart olmadığından mecburen talep görüyor o kadar.

İşte bu konuda size tamamen hak veriyorum. 600TL civarı bir kartın f/p kartı olması çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: issunboshi

merhaba
    Nacizane büyük bir tavsiye için buradayım.
    Bende 1 gb powercolor 7850 kullanıcısıyım.
    ximatek 500 w power supply ile çıkışından direk olarak bağlanan güç beslemesi ile 1 aydır kullanıyordum.
    performansı ideal gibi idi.

Sonrada aklıma gelen farklı bir yöntem performansını 2 katına çıkardı.

POWER SUPPLY DEN DİREK GELEN TEK GİRİŞ GÜÇ BESLEMESİ YERİNE.

BİLGİSAYARCIDAN 3 TL YE ALDIĞIM EKRAN KARTI GÜÇ ÇIKIŞINA BAĞLANIP İKİTANE FARKLI HARDDİSK BESLEMESİ TAKILABİLEN ÇOK LU DÖNÜŞTÜRÜCÜ İLE
    POWERSUPPLY DEN GELEN İKİ FARKLI BESLEMEYE BAĞLADIM.

FARK İNANILMAZDI.

BU BİLGİNİN BİRÇOK 7850 KULLANICISINA ÇOK FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM.
    KESİNLİKLE DENEYİN GÖZARDA ETMEYİN.
    KOLAY GELSİN.

ne ıctıysen ısmını verırsen sevınırım..aynısından bende almayı dusunuyorum.

• @issunboshi

Hakikaten ne yapmışın öyle mesajı yazdığın saate bakıyorum saatte geç değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unborn -- 26 Eylül 2012; 18:41:16 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.