Şimdi Ara

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı) 05.11 GÜNCEL!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.268
Cevap
25
Favori
191.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumartesi günü eksen bilgisayardan sipariş ettiğim sapphire 7850 OC yerine eksen bilgisayar sapphire 7850 yollamış hemen kargoyla geri yolladım en iyi ihtimalle kart salı yada çarşamba günü elimde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUBLO

7870 Var Olurmu Oluyorsa Alin Gruba

sızler ıcın kardes lıstesı hazırladım..
  • Kartı takıp kullanmak bugüne kısmet oldu 1080p masaüstünde sıcaklık değerleri 39-40 yükte 55-60 arası değişiyor karttan son derece memnunum.Fan boşta 30 yükte 40-45 fan sesi hiç duyulmamakta.

Bu arada msi 7850 TF3 o.c edition kullanıyorm
  • Benide ekle Asus directCU II konu başlığı değişmiş
  • :) Teşşekürler. ilerde 500 Tl Seviyesine İnerse 7870 Cross Fire Yapicam :)
  • @adnas2020 , @Sempozium

ekledım sızlerıde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErknOzyurt

quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Buyrun Furmark testide yaptım :)

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı)  05.11 GÜNCEL!!

Bırak boş işleri yaa şu atttığım şekilde bir furmark testi yapda görelim

AMD 7850-7870 Kullananlar Kulübü (Türkiyenin Efsanesi)--(302 Kullanıcı)  05.11 GÜNCEL!!

HD6850 900/1100 max 57 derece

Bendede o resim vardı kocum furmark karta göre resim seçip koymuyor dimi ?

Buyrun o zaman aynı testin SS ini bekliyoruz

Video cekicem merak etme

Video çekmeye kasmayın. Sadece SS alın yeter.

SS alınca masaüstünü gösteriyor fraps ile alıcam ss

Yaklaşık 1 saat önce video çekicem dedin fakat hala tık yok. Altı üstü furmark ı açıp 10dk sonunda '' Screen'' tuşu ile SS alıp paint den masaüstüne kaydetmek. Çok hırs yaptın ya eve klima falan bağlatıyon ya da kasayı klima olan odaya falan kuruyon heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: adnas2020

Kartı takıp kullanmak bugüne kısmet oldu 1080p masaüstünde sıcaklık değerleri 39-40 yükte 55-60 arası değişiyor karttan son derece memnunum.Fan boşta 30 yükte 40-45 fan sesi hiç duyulmamakta.

hocam ben masa ustunde 30 derece kulanıyorum genelde Tf 3 Masaustunde %30 fan donus hizi. su aralar 30-33 sabit masa ustunde sizin masa ustu sicakli biraz fazla gibi geldi bana hocam :( kasa oturu olabilir haf 912 kulanıyorum. oyunda aynen 55-60 arasi . bf3 singe player 3 saat oynadim 62 derece gordum max. oc yapilmadan senelerce temiz kulanıp 70 uzerini kesinlikle gecmicek bi kart gibi duruyor ::D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Video cekicem merak etme

Yaklaşık 1 saat önce video çekicem dedin fakat hala tık yok. Altı üstü furmark ı açıp 10dk sonunda '' Screen'' tuşu ile SS alıp paint den masaüstüne kaydetmek. Çok hırs yaptın ya eve klima falan bağlatıyon ya da kasayı klima olan odaya falan kuruyon heralde

kASANINDA resmini atarım full mesh panelli senın kadar kasıcak değilim rahat ol kardeşim :)

Yahu senin kasanı falan soran var mı Allah aşkına. Altı üstü 10dk lık bir test yapacaksın bu kadar basit. Neden bu kadar uzatıyorsun? Basit bi tuşla alacağın SS sadece. Amacın belli ki başka birşey

• quote:

quote:

Kartı takıp kullanmak bugüne kısmet oldu 1080p masaüstünde sıcaklık değerleri 39-40 yükte 55-60 arası değişiyor karttan son derece memnunum.Fan boşta 30 yükte 40-45 fan sesi hiç duyulmamakta.

hocam ben masa ustunde 30 derece kulanıyorum genelde Tf 3 Masaustunde %30 fan donus hizi. su aralar 30-33 sabit masa ustunde sizin masa ustu sicakli biraz fazla gibi geldi bana hocam :( kasa oturu olabilir haf 912 kulanıyorum. oyunda aynen 55-60 arasi . bf3 singe player 3 saat oynadim 62 derece gordum max. oc yapilmadan senelerce temiz kulanıp 70 uzerini kesinlikle gecmicek bi kart gibi duruyor ::D

Kasa soğutmam ortalama sayılır banada 40 derece fazla gibi geldi ama pek sıkıntı değil korktuğum sorunlar baiıma gelmedi ya (flicker,shadow,vb) o yüzden sıkıntı etmiyorum birde ben henuz kabloları düzenlemedim ekran kartının üstüne 4-5 tane kablo birde plastik power parçaları gelmiş acaba bunlarla ilgisi var mıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unborn -- 10 Ağustos 2012; 23:06:04 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Video cekicem merak etme

kASANINDA resmini atarım full mesh panelli senın kadar kasıcak değilim rahat ol kardeşim :)

Yahu senin kasanı falan soran var mı Allah aşkına. Altı üstü 10dk lık bir test yapacaksın bu kadar basit. Neden bu kadar uzatıyorsun? Basit bi tuşla alacağın SS sadece. Amacın belli ki başka birşey

Umarım senın gibilere kıskançlara yeterli cevap olmustur 3000+ deli ediyorsunuz adamı ya ayrıca test 10 dk değil 15 dakika

Kolpa dersen yine telefonla çekerım karar sana kalmıs kimseyi kandırıcak değilim canım kardeşim azıcık sabırlı olmayı öğren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PWT -- 11 Ağustos 2012; 1:47:02 >

• quote:

quote:

quote:

Kasa soğutmam ortalama sayılır banada 40 derece fazla gibi geldi ama pek sıkıntı değil korktuğum sorunlar baiıma gelmedi ya (flicker,shadow,vb) o yüzden sıkıntı etmiyorum birde ben henuz kabloları düzenlemedim ekran kartının üstüne 4-5 tane kablo birde plastik power parçaları gelmiş acaba bunlarla ilgisi var mıdır.

kasa bağli tabikide hocam. ama 60 derece eski pc bakıyorum masa ustunde goruyolar o sicakli bu havada bence . hocam sikinti etmemek lazım .30-40 masa ustunde super tabi kablolar da etkisi vardir kasa bağli. duzenlerseniz kapak da fan yeri varsa iceri uflucek sekilde takılırsa baya bi etkiler

• @ErknOzyurt

Hahahah kıskanç diyor bir de Ulan neyini kıskanıcam senin gören de sanar ki gtx690 falan var adamda.

Ayrıca;

ASUS DC2 Sahibiyim çokta memnunum fanlar çok kaliteli soğutmaya diyecek yok gerçekten çok iyi 58 dereceyi geçmedi 1100 ve 1400 kullanıyorum oc li GTA IV DA ultra + ultra grafik skinlerle oynuyorum problem yok

Şaka falanmısın sen 58 dereceyi geçmedi diyor birde. İlk attıgın SS de görüldüğü gibi kart 67 derece ve 2 ve 3. testleri nasıl yapıyorsun bilemiyorum ama kartının 43-44 derece olduğunu falan sanıyorsan kendini camdan aşağı at

Görüldüğü gibi kart 67 derece ve sen hala çene yapmaya devam ediyorsun

• Bence 6850`nin yerini alacaksa fiyatin ucuzlamasi gerek. Ama oldukca performansli olmus. Fakat ben yaza kadar idare edicem bu kart ve sistemle.

Ayrica 58 dereceye guldum bende. :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 10 Ağustos 2012; 23:43:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: Braymm

@ErknOzyurt

Hahahah kıskanç diyor bir de Ulan neyini kıskanıcam senin gören de sanar ki gtx690 falan var adamda.

Ayrıca;

ASUS DC2 Sahibiyim çokta memnunum fanlar çok kaliteli soğutmaya diyecek yok gerçekten çok iyi 58 dereceyi geçmedi 1100 ve 1400 kullanıyorum oc li GTA IV DA ultra + ultra grafik skinlerle oynuyorum problem yok

Şaka falanmısın sen 58 dereceyi geçmedi diyor birde. İlk attıgın SS de görüldüğü gibi kart 67 derece ve 2 ve 3. testleri nasıl yapıyorsun bilemiyorum ama kartının 43-44 derece olduğunu falan sanıyorsan kendini camdan aşağı at

Görüldüğü gibi kart 67 derece ve sen hala çene yapmaya devam ediyorsun

Ya nerenle dinliyorsun benı ben sana funmarkta mı 58 i geçmedi dedim gta ıv vs oynarken geçmedi arkadasım sana neden yalan söyleyım sen neden okumuyorsun yazdıklarımı benı öldürücekmıs gibi patır patır yazıyon

• İki sayfa yazı var yarısı boş..
  • beyler su derece muhabbetınızı ozelden devam etsenız daha ıyı olmazmı?

konu sızın tartısmanızla gecıyor..
  • Konu yeni ama hemen dolmuş 2 sayfa. Ekle kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

Konu yeni ama hemen dolmuş 2 sayfa. Ekle kardeş

• Driver olarak ne kullanıyorsunuz. Ben 12.6 ve 12.7 de gpu sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu hatası alıyorum. Sadece 12.4 sağlam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.