Şimdi Ara

amd 8150 alınır mı bu saatten sonra?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar amd 8150 işlemci alınır mı dersiniz bu saatten sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: bboy 2pac

merhaba arkadaşlar amd 8150 işlemci alınır mı dersiniz bu saatten sonra

ne icin kullanılacak acaba ? ben yinede 8320 diyorum en az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awriyedikkat

quote:

ne icin kullanılacak acaba ? ben yinede 8320 diyorum en az.

her iş için kullanılacak fakat 8320 ile arasında nerdeyse hiç fark yok gibi anandteche göre
  • bboy 2pac B kullanıcısına yanıt
    fiyat uygunsa alınır uygun anakart ile otomatik oc yapsan 8350 olur uzun sürede idare eder
  • quote:

i7 980 ile benzer performans sergilemiş. Bu işlem gücünü sağlayan herhangi bir işlemcinin yer aldığı sistem 8gb ram ile birlikte 40mp civarı çözünürlükteki raw dosyalarını işlemek için yeterli olacaktır.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-980-vs-AMD-FX-8150
  • quote:

Orijinalden alıntı: duru kırtasiye

fiyat uygunsa alınır uygun anakart ile otomatik oc yapsan 8350 olur uzun sürede idare eder

http://www.bimeks.com.tr/urun/133823/amd-fx-8150-3-6ghz-am3-32nm-b-e-islemci.aspx#specs

fiyatı bu doğru işlemciye bakıyorsak
    durduğun kabahat kardeşim 2. elde bile 300 istiyorlar kaçırma kardeş fiyaat fena
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

8350 ye de oc yapabilir ona bakarsan
  • quote:

durduğun kabahat kardeşim 2. elde bile 300 istiyorlar kaçırma kardeş fiyaat fena

özellikler kısmında çekirdek sayısı 2 diyor nasıl iş bu sitede yanlış bilgi mi var?
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    kardeşim fiyat 225 tl sıfır ürün
    fx 4100 ile karıştırmışlar muhtemelen fiyat nrmal değil ama genede o fiyata 8150 varsa alınır ikinci ele koysan 250 den anında gider o derce enteresan fiyat
  • quote:

fx 4100 ile karıştırmışlar muhtemelen fiyat nrmal değil ama genede o fiyata 8150 varsa alınır ikinci ele koysan 250 den anında gider o derce enteresan fiyat

yanlışın var fx 4100 142. tl idi
  • Athlon 270 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuboRq

Athlon 270 kullanıyorum

konumuzla alakası ne anlamadım :)
    Athlon 270 kullanıyorum ve 8150 alınır niye alınmasın .
  • quote:

Athlon 270 kullanıyorum ve 8150 alınır niye alınmasın .

ALLAH razı olsun yorumun için şimdi anladım demek istediğini memnun musun peki işlemcinden ekran kartın nedir
    Allah senden de razı olsun ..

Memnun sayılırım memnunum da 4 Ghz yapınca bayaa bişey hissettim ekran kartım hd 7730 2 gb ddr3 imzamda var sistemim , bana yetiyor şu an için yazın nasip olursa bi kaç parça daha alacağım .

Kastımı anladıysan mesajı aldın demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayfun Efendi -- 17 Ocak 2015; 0:46:40 >
  • quote:

Allah senden de razı olsun ..

Memnun sayılırım memnunum da 4 Ghz yapınca bayaa bişey hissettim ekran kartım hd 7730 2 gb ddr3 imzamda var sistemim , bana yetiyor şu an için yazın nasip olursa bi kaç parça daha alacağım .

Kastımı anladıysan mesajı aldın demektir

maşallah güncel oyunları normal ayarlarda oynayabiliyor musun bende teker teker parçalar bakıyorum işte psu kasa ve anakart aldım şuana kadar daha ileri de ekran kartı işlemci işlemci soğutucu ram vs alınacak indirimleri takip ediyorum işte ALLAH hepimizden razı olsun buarada
    Amin amin ..

Valla , crysis 3 ü 1600x900 düşük kalitede 25-35 fps de oynadım , bf 4 1600x900 orta kalitede 45-55 fps alarak oynuyorum ama tıkanıyor işte 2 çekirdek yetmiyor .

Bf 3 ü yüksek-ultra karışık 1600x900 çözünürlükte 30-45 fps alarak oynuyorum .

Memnunum ya bana yetiyor şuan için fakirin nesi olur idare ediyoruz işte
  • quote:

Amin amin ..

Valla , crysis 3 ü 1600x900 düşük kalitede 25-35 fps de oynadım , bf 4 1600x900 orta kalitede 45-55 fps alarak oynuyorum ama tıkanıyor işte 2 çekirdek yetmiyor .

Bf 3 ü yüksek-ultra karışık 1600x900 çözünürlükte 30-45 fps alarak oynuyorum .

Memnunum ya bana yetiyor şuan için fakirin nesi olur idare ediyoruz işte

hayırlısı olsun hiç yoktan bin kat daha iyidir ha bende ekran kartına 400 500 vereceğim ama oyun oynayacak mıyım pek nadir yine de almışken içime sinsin bütçem el verdiği en iyi şekilde en ucuza en iyi performans babında pc toplama çabasındayım :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.