Şimdi Ara

AMD 939 MU INTEL 775 Mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çoğunluk AMD yi tavsiye ediyor.çoğunluğun bir bildiği var.
  • AMD 939
  • amd derim başka birşey demem şimdi kullandığım amd 64 3200 2-3 gün sonra 3800 terfi edecem
  • amd alman senin için daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: anticocacola

Multimedya ve çoklu işlemler için kesinlikle intel amd nin lafı bile olamaz(bende amd var çoklu işlemlerde s.çıyor 768 mb bellek olmasına rağmen).Onun için 2. sistemi al diyorum.Fakat ekran kartını orta seviye bir kart yap,X800 GT veya 6600 GT tercih edebilirsin.
    +1 kesinlikle çoklu işlem veya multimedya içinse kesinlikle amd al derim ben sana çünkü benimki intel ve çoklu işlemlerde falan aynı anda birçok işlem yapabiliyorum gerçekten hariQa ama oyunlarda söz kkonusu ise arkadaşta amd var gerçekten benimkinin 2 katı falan

• sıkın dişiniziii birkaç gün sonra sistemin kıralını topluyor decekadu abiniiiiiz. listeye bak abiiiiiiiiiiiiiiii...cumartesi gününe bu formda imzam aşaaadaki gibi olacaktır teşekkürler yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır demişler

-amd athlon 64 3500+ işlemci
    -msı ms 7100 k8n neo4 diamond mainboard(nf4, slı, glan, sata)
    -msı nx 7800gtx slı destekli ekran kartı
    -512x2 kingston ddr ram
    -200gb 7200 rpm seagate hdd
    -termaltek kasa (hala hangisi olduğuna karar veremedim:(ses yalıtımlı bişi olsun istirem)
    vs vs lerim var daha nooosuun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DECEKADU -- 18 Kasım 2005, 0:22:24 >

• 2. sistemi tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DECEKADU

sıkın dişiniziii birkaç gün sonra sistemin kıralını topluyor decekadu abiniiiiiz. listeye bak abiiiiiiiiiiiiiiii...cumartesi gününe bu formda imzam aşaaadaki gibi olacaktır teşekkürler yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır demişler

-amd athlon 64 3400+ işlemci
    -512x2 kingston ddr ram
    -termaltek kasa (hala hangisi olduğuna karar veremedim:(ses yalıtımlı bişi olsun istirem)

Yazdığın anakart soket 939 fakat ben amd'nin s939 3400+ diye bir işlemci çıkardığını hatırlamıyorum...
    Bir de topic sahibi arkadaşa,
    Divx encoding ile uğraşıyorsan bir de aynı anda arkada çok şeyi açmak gibi bir alışkanlığın varsa git intel al.
    Ama geri kalan herşey için Amd derim, ha ben demesem onca benchmarklar var sitelerde, onlar diyor.
    Netburst mimarisinin Amd'yi zorladığı nadir işlemlerden biri, Divx encoding işlemidir, onu da uzun işhattı sayesinde yapar.
    Geriye kalan aşağı yukarı tüm işlerde Amd'nin şu an piyasada bulunan işlemcileri daha hızlı.
    Kaynak isteyenler buyursunlar
    http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2456
    Ha arkadaşın MOD (Mobile on desktop, masaüstünde dothan işlemci uygun anakart vs sisteme verilen kısa ad) pc toplama imkanı varsa kaçırmasın derim, çünkü dothan, Fx serisi işlemcileri geçebilen yegane işlemci.

• quote:

Orjinalden alıntı: HandSome

quote:

sıkın dişiniziii birkaç gün sonra sistemin kıralını topluyor decekadu abiniiiiiz. listeye bak abiiiiiiiiiiiiiiii...cumartesi gününe bu formda imzam aşaaadaki gibi olacaktır teşekkürler yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır demişler

-amd athlon 64 3400+ işlemci
    -512x2 kingston ddr ram

Yazdığın anakart soket 939 fakat ben amd'nin s939 3400+ diye bir işlemci çıkardığını hatırlamıyorum...
    Bir de topic sahibi arkadaşa,
    Divx encoding ile uğraşıyorsan bir de aynı anda arkada çok şeyi açmak gibi bir alışkanlığın varsa git intel al.
    Ama geri kalan herşey için Amd derim, ha ben demesem onca benchmarklar var sitelerde, onlar diyor.
    Netburst mimarisinin Amd'yi zorladığı nadir işlemlerden biri, Divx encoding işlemidir, onu da uzun işhattı sayesinde yapar.
    Geriye kalan aşağı yukarı tüm işlerde Amd'nin şu an piyasada bulunan işlemcileri daha hızlı.
    Kaynak isteyenler buyursunlar
    http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2456
    Ha arkadaşın MOD (Mobile on desktop, masaüstünde dothan işlemci uygun anakart vs sisteme verilen kısa ad) pc toplama imkanı varsa kaçırmasın derim, çünkü dothan, Fx serisi işlemcileri geçebilen yegane işlemci.

hızlı yazıp 3400+ yazmışız noomuş niye eziyonki insanı
    evet sistemim imzamdaki gibi oldu arkadaşlar, napalım bazıları istediğim gibi olmadı ama harika oldu

• quote:

bende intelden amd ye geçtim fiyat ve performans olarak acaaaaaayiiiiiiiiiiiiiip memnunum veeee şimdi 64 bit e sıçramayı düşünüyorum...msı ve amd ciyim (sağcıyım, solcuyum gibioldu)
    bu teknolojiyi kovalamaktan yorulup bilgisayar masasının başında geberip gidiceem bigün

hepimiz aynı bizde yorulduk artık bi yol bulacaz kurtulacaz bu azaplardan

• ben amd intel olayını astım ve 939 mu 754 mu olayına girdim.

yani diyecegim o ki Bu saatten sonra intel almak "bence" enayilik neden dersen daha dusuk fiyata daha yuksek performans alabiliyorsun.

Artık amd nin 754 ile 939 arasındakşi performans farkı tartısılır oldu.Ama ben yinede paraya kıyıp 939 aldım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.