Şimdi Ara

AMD A SERİSİMİ , FX SERİSİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasa toplamaya çalışıyorum ve bütçem kısıtlı bu yüzden işlemci olarak amd almayı düşünüyorum.iki işlemci arasında kaldım, amd a serisimi yoksa fx mi hangisi btf4,gt5 gibi oyunlarda iş görür ?

Amd A serisinin kendi bünyesinde ekran kartı sistemi var kasaya ayrıca ekran kartı takarsam ekran kartı performansı iki katınamı çıkar yoksa işlemcideki ekran kartı sistemini kullanmayıp sadece kasaya taktığım ekran kartınımı kullanır ?
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• görüntü kablosunu(vga hdmi)
    hangisine bağlarsanız ondan yararlanırsınız.
    fx serisi yanına da güzel bir ekran kartı almanızı öneririm.uzun ömürlü ve performanslı olur.ama biraz fazla para çıkar cebinizden
  • Sağol cevabın için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x4 860k + r9 280 al rahat et, anakartları da aşırı pahalı değil, sana 1100 TL civarına gelir anakart ile beraber.
  • gkhndmr44 kullanıcısına yanıt
    a serisi apu alıp içindeki grafik birimini kullanmamak olmaz. aldığın apu'ya göre r7 240 veya r7 250 alıp içindeki entegre grafik birimiyle cf yapmak daha ucuz yollu olur.
  • Directx 12 sayesinde harici ekran kartı ve işlemci-apu-nin içindeki gpu güç birliği yapıp fpsyi artıracak;hemde tüm directx 12 destekli kartı kullanabileceğiz,ama bu sadece oyunda directx 12 destekliyse olabiliyo tabi.
    Directx 12 sayesinde apulara gün doğacak yani.
    Orta düzeyde a serisi;üst düzeyde fx serisi tercih ediliyor.
    Bu arada Amd'nin çıkardığı son işlemci olan carizzolu hazır pcde terccih edebilirsin,gömülü geldiğinden sadece oem pclerde olacakmış,buldozer serisinin güncellenmiş eksavatör çekirdekli versiyonu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.