Bildirim
AMD A10 ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Anakart alacaksanız daha ud3p+fx6300+hd7770 tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MyDesktoPC64
Merhaba;
Sizce AMD A10 7850k işlemci oyun acisindan iyimidr?tesekkur ederim.
Kısıtlı bütçeler yani ekran kartına para vermek istemeyenler için çok iyi.
youtube da A10 7850k yazarsan birçek video var.
ayrıca daha sonra sisteme ekran kartı da ekleyebilirsin. -
Fena değildir ama f/p değildir onun yerine ekran kartlı sistem kurup 2 katı yüksek fpsde alma imkanınız var -
Diyosunku ekran kartsizda is görür tesekkur ederim
https://www.technopat.net/2014/08/26/amd-a10-7800-kaveri-apu-incelemesi/
Bunu izlemeni tavsiye ederim apu nun 7850 k olanı var bende burdaki çarpan kilitli olanı bütçene göre bunuda alabilirsin hem apu gpudan çok daha uzun ömürlü olacaktır(arıza verme olarak) ben şimdi hd 7850 ile kullanıyorum gerçi zamanında almıştım.
Hem alacaksan fm+2 al mutlaka ki 2015 martta carrizo apu geliyor hemde stacked ramle ve uyumlu olacak çok büyük olasılıkla şimdiden alacağın anakarta ve ilerde çok daha iyi bir işlemci+gpu ya geçiş yapabileceksin kaynakların bazıları exavator çekirdekli gelecek bu apunun i5 i7 ile yarışabileceğini söylemiş.
-
önemli bilgi tesekkur ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDesktoPC64 -- 13 Ekim 2014; 18:31:47 >
apu sistemi upragesi tam bi palavra a10 5800k almistim vatandan 2 ay sonra soket fm2+ cikardi amd apu uprage isi anlamsiz.
Arkadaşlar Merhaba HP AMD A10-5745M-2.1GHz İşlemci 8GB RAM 1TB HDD 2GB Ekran Kartlı 15.6" Windows 8.1 sizce bu Laptop nasıl bi yardımcı olurmusunuz ? Pes 2015 gibi Oyunlar falan oynanır mı yani rahat
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X