Şimdi Ara

Amd A10 4600 vs intel i5 3. nesil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilgili işlemcileri aynı ekran kartı altında oyun ve günlük performans altında değerlendirebilir misiniz?
    Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

• A10 4600 M laptop işlemcisi.
  • evet, laptop almayı düşünüyorumda ikisinde de aynı şartlar altında sadece işlemciler farklı olacak şekilde değirlendirmesini merak ettim
  • Buradan bak işte,ıcığına bıcığına kadar ne istersen var.

http://www.notebookcheck.net/Trinity-in-Review-AMD-A10-4600M-APU.74852.0.html
  • A10 4600M ve 7670M kullanıyorum. Piyasada ki hemen hemen tüm oyunları 720 piksel de Low-Medium civarın da oynadım.

Bu arada 7670M ile high falan ultra oynadıklarını söyleyenler var, bilemiyorum ama işlemciyle alakalı fark olabilir ancak ultra-low kadar fark olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakeshark -- 22 Mayıs 2013; 20:58:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

A10 4600M ve 7670M kullanıyorum. Piyasada ki hemen hemen tüm oyunları 720 piksel de Low-Medium civarın da oynadım.

Bu arada 7670M ile high falan ultra oynadıklarını söyleyenler var, bilemiyorum ama işlemciyle alakalı fark olabilir ancak ultra-low kadar fark olamaz.

Ben HP notebookta kullandım 7670M; BF3'ü medium'da oynuyordum. Ultra bencede uçuk kaçmış; günümüz oyunları için çok zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

i5le kıyaslanamaz derecede geri kalır o söylediğin işlemci.i5in her modeline yenilecektir 1. seri olsa bile,tabi içindeki ekran kartı ve cf imkanı cezbediyor laptopta oluyormu onu bilemiycim

Oluyor ben kullandım hocam o şekilde.

@~Warthog~

Aynen. Ultra falan olacak gibi değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mobil i5m'ler ile i3m'ler arasındaki fark frekans ile sınırlıdır(İkiside i3 masaüstü işlemcisi). Birde turbo özelliği yoktur i3'de ki çokta gerekli değil. 4600M ise aynı frekanstaki i3m veya i5m işlemcilerden biraz daha güçsüzdür o kadar.
  • Ben 7660g 7670m kullanıyordum öyle çok ahım şahım fark olmuyordu kapatıp açınca cfyi. Diğer kartlarla nasıl olur bilemiyorum tabi .)
  • hepinize teşekkür ederim, A10 4600ün sanırım L3 cache hızıda intellere oranla daha düşük bu nasıl bir dezavantaj sağlar,
    A10 4600
    7670M 2gb ekran kartı,
    8 gb 1600 ram
    1tb 7200 harddisk özellikleri olan bir notebookta pes13 nba2k13 skyrim gibi oyunları orta seviyede oynayabilirim sanırım, ayrıca günlük kullanıma da hayli hayli yeter sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.