Şimdi Ara

AMD A10-4600M VS İntel Core İ5 3 Nesil ' YARDIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
73.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş yeni oyunlarda performans nasıl bıde wındows kaç puan verıyor silkroad oynuyorsan kaç char açılabilir bi bilgilendirebilirmisin
    ısınma durumu nasıl pil ne kadar gidiyor detaylı bı bılgı verırmısın ben 2 tane alıcam titiz davranıyorum o yuzden i5lerle denkmidir sence
  • Arkadaşlar bende Samsung NP355U5C AMD A10-4600M + 8GB RAM+ 1 TB HDD + (ATI HD7660G+ATI HD7670M) notebook'umu aldım. Aynı özelliklerde olan Lenovoya da baktım ama Lenovo için garantide çok sorun yaşarsın dediler, araştırdım o kadar çok şikayet olunca lenovoyu eledim. Çünkü eskisi gibi IBM ile beraber değil diyorlardı. Laptıp çok hoşuma gitti, test edecez, bakacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enverkeser

Kardeş yeni oyunlarda performans nasıl bıde wındows kaç puan verıyor silkroad oynuyorsan kaç char açılabilir bi bilgilendirebilirmisin
    ısınma durumu nasıl pil ne kadar gidiyor detaylı bı bılgı verırmısın ben 2 tane alıcam titiz davranıyorum o yuzden i5lerle denkmidir sence

fazla oyun oynamadım pes 13 kasmadan çalıştırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERGENEKONKAPLANI

Arkadaslar ben arkadasla beraber teknosadan biri amd a10 digeri i5li ayni hp g6 modelini aldik sicakligindan tut performansa kadar herseyi ile amd ustun.adam devamli fanin calismasi ve islik gibi sesten kafayi yiyecek, amd de tik yok.

hocam o dedigin den eminmisin gercekten ??? bugüne kadar dedigin hep amd islemcilerde olurdu !!!
  • beyler bende 2 bilgisayar arasinda kalmis durumdayim biri i5 3230m+ gt635m ekran karti digeri ise a10 4600m + hd7670m

forumda okuduklarim ise amd nin cift ekran karti sistemi kullandigi yalniz notebookcheck de baktigimda 7670m tek ekran karti halinde gözüküyor 2 gb ve 128bit iceriyor

gt635m ise 192bit icerip 7670m e nazaran %7 daha fazla performans sagliyor (okadar büyük bir fark olmasa gerek) eger yanilmiyorsam bit ekran kartlarinda cok onemli !!!

fakat filim islemci sahnesinde kopuyor i5 islemcisi amd ye nazaran asagi yukari 1000 puanlik bir beanchmark farki atiyor ve buda dogal olarak kafa karistiriyor bende simdi iki makina arasinda kaldim hangisini almaliyim diye i5 li makina 499 Euro, a10 su ise 479 euro

Degerli fikirlerinizi bekliyorum
  • birde suraya bir bakin derim intel net bir sekilde üstün görünuyor

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-3210M-vs-AMD-A10-4600M
  • O zaman şu bilgisayarı tavsiye eden olur mu?
    1.200 TL
    http://www.bimeks.com.tr/urun/126691/samsung-ativ-book-np-355v5c-s0btr-w8-.aspx

Bunun ekran kartı 2gb demişler ama modeli yazmıyor kartın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamimm

O zaman şu bilgisayarı tavsiye eden olur mu?
    1.200 TL
    http://www.bimeks.com.tr/urun/126691/samsung-ativ-book-np-355v5c-s0btr-w8-.aspx

Bunun ekran kartı 2gb demişler ama modeli yazmıyor kartın.

fiyat iyi ekran kartida orada yazmis zaten hd7670m burada konustugumuz konu zaten o :) eger oyun günlük kullanim vs benzeri seyler icin istiyorsan onu al derim guzel makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

i3 düşünürseniz hp probook 4540s yi öneririm.. bende üst modeli var i5-7650m ekran kartlı.. i3 lüsünde ise ekran kartı intel hd4000..

piyasada onca i3 varken bunu neden öneriyorum çünkü bu modelde macintosh kullanma imkanı da var yani apple mac pro oluyor (başka marka modellerde yok bu özellik ;) ).. bu video işlemede size artı kazandırır.. birde bu ürün kurumsal olduğu için ısınma sorunu yok ve servisi çok daha iyi.. hp nin pavilion serisinden uzak durmak lazım.. ayrıca probook serisinin metal kasası çok sağlam.. 1 yıl sonra pc yi sökmeden işlemci bakımlarını ve upgradesini kolaylıkla yapabilirsiniz.. alt kasayı kapatan bir kapak var.. adamlar vida bile koymamış.. basitçe açıyorsunuz herşey elinizizn altında.. pili de çok iyi gidiyor.. benim aldığım model 1.200 dü i3 lüsü 950tl.. şu an sadece notebook sitesi çok ucuza satıyor (2yıl resmi garanti ve ambalajı açılmamış olarak)

hp probook modelinde macintosh kullanma imkanı var demişsiniz, bunu biraz açıklar mısınız? İlk zamanlar bu modeli aklımdan geçirmiştim sonra başka şeylere yöneldim ama bu söylediğiniz ilgimi çekti yeniden düşünmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacq! -- 14 Temmuz 2013; 15:49:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jacq!

quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

i3 düşünürseniz hp probook 4540s yi öneririm.. bende üst modeli var i5-7650m ekran kartlı.. i3 lüsünde ise ekran kartı intel hd4000..

piyasada onca i3 varken bunu neden öneriyorum çünkü bu modelde macintosh kullanma imkanı da var yani apple mac pro oluyor (başka marka modellerde yok bu özellik ;) ).. bu video işlemede size artı kazandırır.. birde bu ürün kurumsal olduğu için ısınma sorunu yok ve servisi çok daha iyi.. hp nin pavilion serisinden uzak durmak lazım.. ayrıca probook serisinin metal kasası çok sağlam.. 1 yıl sonra pc yi sökmeden işlemci bakımlarını ve upgradesini kolaylıkla yapabilirsiniz.. alt kasayı kapatan bir kapak var.. adamlar vida bile koymamış.. basitçe açıyorsunuz herşey elinizizn altında.. pili de çok iyi gidiyor.. benim aldığım model 1.200 dü i3 lüsü 950tl.. şu an sadece notebook sitesi çok ucuza satıyor (2yıl resmi garanti ve ambalajı açılmamış olarak)

hp probook modelinde macintosh kullanma imkanı var demişsiniz, bunu biraz açıklar mısınız? İlk zamanlar bu modeli aklımdan geçirmiştim sonra başka şeylere yöneldim ama bu söylediğiniz ilgimi çekti yeniden düşünmeye başladım.

http://www.youtube.com/watch?v=D9r7sBk-1RA

nasıl bir açıklama istiyorsunuz anlamadım :) bu işlerden anlıyorsanız yapabilirsiniz.. ama benim aldığım modelden alırsanız amd 7650m sorun çıkarır onu biostan kapatarak kullanabilirsiniz ;)

• Yani bu ne şekilde mümkün olabiliyor anlamında sormuştum :) Ve gerçekten bu yapılabiliyor mu, işlevsel oluyor mu, mesela sizinkinde mac yüklü mü vs bunları merak etmiştim
  • bende de lenovo ideapad z585 var amd a10 vision
    benim tavsiyem hiç durmadan amdyi alman
  • z585 var ne ısınma ne bisey var wifi cok uzaktan cekmiyor oda sıkıntı değil akıllı fan dolby home th. dokunmatik ses tuşları 2 usb3 2 usb2 sarj yerı ve kablo uzunlugu cok bbegendıgım makınedır
  • vay arkadas zamanında yazdım donanımhaberde a10 ile i5 kıyasladık herkes i5 dedi.oysa burada aslında i7 den bile üstün odlugu ispatlanmıs amd a10 nun.
  • Arkadas konudan bilgi alıyım dedim başlık açılma tarihi 2012 gösterilen ürünler 2016 bende mi sorun var yoksa herşey normalmi bende anlamadım 2012 yılında laptoplarda amd A10 serisi varmıydı ya ?
  • Evet var 2012 de hp a10 aldim ben. I7 4.nesilden iyi performans veriyor. Yurtdisindan almistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.