Şimdi Ara

Amd A10 lu ortalama 1500 tl civarı laptop arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ısrarla Amd arıyorum ama bir türlü tam istediğim budur diyebildiğim bir şey bulamadım çünkü stoklarda çoğunlukla bitmiş önerileriniz var mı bütçe 1300-1500 gibi ve dediğim gibi A10 lu bir laptop arıyorum. Ara sıra oyunda oynayabileceğim bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn1907

Arkadaşlar ısrarla Amd arıyorum ama bir türlü tam istediğim budur diyebildiğim bir şey bulamadım çünkü stoklarda çoğunlukla bitmiş önerileriniz var mı bütçe 1300-1500 gibi ve dediğim gibi A10 lu bir laptop arıyorum. Ara sıra oyunda oynayabileceğim bir şey.

http://www.kliksa.com/urun/hp-pavilion-15-n096st-amd-a10-5745m-2-10-ghz-15-6-8-gb-750-gb-tasinabilir-bilgisayar-e7g99ea/901987672

• hp yi önermem ayrıca a10 işlemcili laptop sayısı piyasada fazla değil sana önerim i5 serisine bak lenozo z serisi sana yeteceğini düşünüyorum yıllarca amd kullandığımı belirtiyim :)

yalnız i5 daha iyi derim ben
  • Siyirdinmi amd a10 pek iyi degil a6 kullandim islemcisi pek iyi degil.o paraya alinacak alet degil. A6 ile a10 arsdinda pek fark yok hız açısından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan Fx 8120 kullanıcısıyım 4.1 ghz da sorunsuz kullanıyorum hız konusunda bir çok intel işlemci ile de karşılaştırdım daha iyi ve sağlıklı çalışan bir makine daha göremedim. Ve piyasadaki bu fiyatlara satılan i5 ve i7 nin çift çekirdekli versiyonlarını almaktansa amd a10 tercih ederim ayriyetten a6 ile a10 arasında büyük farklar var a6 yı geçtim a8 ile a10 arasındaki bile en büyük fark a10 ların grafik işlemcilerinin çok daha iyi olması ve yapılan yeni bir teknolojiyle direct x i devre dışı bırakıp çoğu oyunda +%45 performans farkından bahsediliyor.
  • AMD işlemci yerine core i5 işlemcili modelleri tavsiye ederim.

http://www.notebookadresi.com/asus_x550vc-xo095h_laptop?keyword=xo095
  • Varsa sabrın, imkanın martta çıkıyor, yeni nesil APU'lu laptoplar lakin Türkiye'ye ne zaman gelir bilinmez.

selmand ve Kont-Drakula bilgi sahibi olmadan lütfen kişileri yanlış yönlendirebilecek önerileri, bir kez daha düşünerek yazınız.

AMD APU teknolojisi, GCN mimarisi, Mantle konularını lütfen araştırınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SanaLSeyyaH -- 1 Mart 2014; 17:21:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SanaLSeyyaH

Varsa sabrın, imkanın martta çıkıyor, yeni nesil APU'lu laptoplar lakin Türkiye'ye ne zaman gelir bilinmez.

selmand ve Kont-Drakula bilgi sahibi olmadan lütfen kişileri yanlış yönlendirebilecek önerileri, bir kez daha düşünerek yazınız.

AMD APU teknolojisi, GCN mimarisi, Mantle konularını lütfen araştırınız.

Sende millete akilverecegine kendi fikrini yaz gec.

Amd ne zaman adam olmusta inteli gecmis kullanmadigim amd intel sistem kalmadi bosbos konusuyorsunuz. Ekran karti kisminda zaten amd icin bilaf soylemedim. 2002 den beri cikan tum amd serilerini ve apu serilerini denedim aktif olarak uzun vadeli kullandim. A6 ile a10 arasinda az bi fark var oda oc kapaniyor.

Ne alirsaniz alin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.