hangisi daha iyidir ? Ofis ve multimedya kullanımı için.
quote:
Orijinalden alıntı: murca
hangisi daha iyidir ? Ofis ve multimedya kullanımı için.
ilk olarak şu kısım beliteyim ofis ve multimedya için hangisini alırsanız alın,acaba diğerini mi alsaydım demezsiniz..yazdığınız modeller içinde amd içinde gelen grafik işlemci inteldekine göre daha özellikli fakat intel modelinde işlemci gücü amd ye göre daha performanslı..bu noktada model seçimini anakarta göre yapabilirsiniz.bu noktada fiyatlara baktığımda(sadece vatanbilgisayar sitesine baktım) sata 3.0/usb3.0 destekli h81 çipli intel anakartlar,amd ye uygun sata3.0/usb3.0 destekli fm2+ soket anakartlara göre daha uygun fiyatlı..kişisel seçimim benzer fiyatta bile intel olanı seçerdim bunuda belirteyim
bir konu; celeron g1840 yanılmıyorsam haswell refresh serisi bir model olması lazım,buda alacağınız herhangi bir anakart üzerinde bios güncellemesi yapmadan çalışmayabilir demek,bu sebeple intel seçerseniz aldığınız yerden anakartı son biosuna güncellemesini istemeniz iyi olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme