Bildirim
AMD A6 4400m ve hd7670 kartı 1200 TL& intel i5 2450 ve nvidia gt540 a 1450 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
fiysat farkını sağlayan amd olamsı amd'nin bu işlemcisi i3 2330m ayarındadır 7670 orta segment güzel kart gt 540'la aynı seviyededir bazı oyunlarda ondan da iyidir.oyun düşünüyorsanız ekran kartını dikkate alacaksınız işlemciyi değil.gt540m olan sistemde biraz pahalı genelde 1300 seviyesinden satılıyorlar bunda işletim sistemli olup olmamasınında etkisi var.kendinize göre alın -
7670m ve 540m kıyaslanamaz ki.
Oyunlarda ve yüksek performans gerektiren grafik işlemlerinde amd açık ara önde.Fakat iş gücüne önem veriyorsan amd'yi önermem sana.Ben de şu an 4400m işlemcili bir bilgisayar kullanıyorum ve masaüstü veya işlem performansı beklediğim gibi çıkmadı.Fakat oyunlarda hiç takılmadan oynayabiliyorsun.
Bu bilgiler ışığında pc'ni hangi işlemde kullanacaksan ona göre seç.Şimdiden hayırlı olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X