Bilgi olarak topladığımız pc özellikleri şu: F2A55-M LE AMD A55 Soket FM2 DDR3 2400MHz(O.C.)SATA 2.0 USB 2.0 HDMI&DVI Anakart EAGLE EC337 400W MidT ATX SİYAH KASA 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz CL9 1.5V Tek Modül Ram İşlemci ise yukarıda belirttiğimiz model.
Katılıyorum alışverişimi ordan yaptım oldukça ilgilendiler, VATANIN indirimlerine kanmayın bindirip indiriyorlar, fanatekno.com da en azından aldatmaca yok,vatanın indirimli fiyatıını satıyorlar.
Aynen öyle, ben alışverişimde erteleme yapabilir miyim diye sordum hemen axess'in kampanyalarından araştırıp buldular.Parayı direk almak için hayır da diyebilirlerdi.
Katılıyorum alışverişimi ordan yaptım oldukça ilgilendiler, VATANIN indirimlerine kanmayın bindirip indiriyorlar, fanatekno.com da en azından aldatmaca yok,vatanın indirimli fiyatıını satıyorlar.
Aynen öyle, ben alışverişimde erteleme yapabilir miyim diye sordum hemen axess'in kampanyalarından araştırıp buldular.Parayı direk almak için hayır da diyebilirlerdi.
Fanatekno forumun üstadlarından LEON-X hocamızın sitesi galiba ya da orda çalışıyor tam bilgim yok güvenebilirsiniz zaten sorun olacağını sanmam sonuçta olsa bile forumda adı çıkar bu onun zararına olur kimse bir daha almaz...