Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.2.1 Beta (FSR-RSR-AFMF2) (844. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
16.927
Cevap
188
Favori
1.302.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine yazılım açılmıyor, oyundan bir iki sahne almak istemiştim kısayolları açıp.

Anormal derecede ucuz ürün çıkarmadığı sürece AMD ile işim bitti, bir sonraki kartım muhtemelen Nvidia'nın 6000 serisi olacak.

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Şu yazılım işi insana illallah ettiriyor. Ben de nvidia alacam sonraki kartımı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AMD Adrenalin Edition 25.1.1 Optional Update

Highlights

New Game Support

• Marvel's Spider-Man 2
    • FINAL FANTASY VII REBIRTH

Fixed Issues and Improvements

• Improvements to performance while playing Apex Legends™ with DirectX® 12 API.
    • Lower than expected performance may be observed while using LM Studio on AMD Ryzen™ AI and Radeon™ products.

Known Issues

• Partial black screen may appear in Main Menu while playing Marvel's Spider-Man 2 with Radeon™ Anti-Lag 2 and Ray Tracing enabled on AMD Ryzen™ 7000 and above series processors. Users experiencing this issue are recommended to disable Radeon™ Anti-Lag 2 as a temporary workaround.
    • Intermittent system or application crash may be observed while playing FINAL FANTASY VII REBIRTH for long periods of time.
    • Intermittent driver timeout or crash may be observed while playing Warhammer 40,000: Space Marine 2 on some AMD Graphics Products, such as the AMD Ryzen™ AI 9 HX 370. Users experiencing this issue can enable Variable Graphics Memory in AMD Software: Adrenalin Edition as a temporary measure (AMD Software: Adrenalin Edition -> Performance -> Tuning -> Variable Graphics Memory).
    • Intermittent stutter may be observed while playing Marvel Rivals when AMD FidelityFX™ Super Resolution 3 frame generation is enabled. Users experiencing this issue are recommended to disable AMD FidelityFX™ Super Resolution 3 frame generation in the per-game settings as a temporary workaround.
    • After using the AMD Cleanup Utility for Windows®, the AMD Bug Report Tool may appear intermittently during a new driver install on AMD Ryzen™ 7000 and above series processors paired with AMD Graphics Products.
    • HEVC encoding may not work as expected while using OBS Studio with Twitch Enhanced Broadcasting. 

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.2.1 Beta  (FSR-RSR-AFMF2)

AMD Software: Adrenalin Edition 25.1.1 Optional Update Release Notes

• cp2077'ye DLSS4 gelmiş fakat amd'ye de yerel FSR3 gelmiş yani nvidia'daki DLAA dedikleri. önceden direkt kalite seçiliyordu. bence 4k için gereksiz bir özellik çünkü zaten farketmiyorsunuz daha aşağı çözünürlükte çizip mi yükseltmiş yoksa native mi çizmiş 8 milyon pikselde diye. öyle bir göz yok ama 2k kullananlar için iyi olmuş.

• Radeon ekran kartlarına bok atma modası baş göstermiş resmi forumlarda...Hakikaten Allah akıl fikir versin bu insanlara...Adam gitmiş Helldivers 2'de oyun denemiş, neymiş 1 yıldır sorun devam ediyormuş. Yok efendim durum Asetta Corsa'da da aynıymış falan...İki tane oyun deneyip mis gibi 7900 XTX ekran kartını yerden yere vuran yorumlar okuyorum...

Geçtiğimiz Kasım ayında indirimlerden ASUS Dual 7800 XT satın aldım. World of Warcraft: Dragonflight ek paketinindeki sorunların halen devam etmesi ışında hiç bir oyunda en ufak bir sorun yaşamadım, yaşamıyorum da. 24.12.1 kullanıyorum sürücü olarak. Bu tipler kamyon yüküyle gidip nvidia'nın kartlarına para verdikçe bu iş değişmez. Etrafımda en az 20 kişi yaklaşık 2 yıldan fazladır AMD ekan kart kullanıyor. Ne yalan söyleyeyim almadan önce kafamda bir " acaba " vardı ama tamamen yersiz endişelermiş bunu anladım.

Son kullandığı ekran kartı RX 570 olan tiplemelerin forumlarda gelip sürekli olarak Radeon kartlara bok atması tamamen cahillikten geliyor. Olurda yorumumu okuyacak ve AMD ekran kartı almak isteyecek insanlar varsa rahat olun. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

• Stellaroni kullanıcısına yanıt

5700xt den beri devam eden watmani çözsün sonra savun şuan elimde olsa nvidia geçerim direct x 12 oyunlarında özellikle sürücü çöküyor getirdiği 25.1.1 de çöp günceleme sorun yaratıyor dahada bana savunma şirketi babanın malı değil önce driverini düzeltsin adam akıllı sonra gelsin desinki ben nvidaya rakibim intelden bekliycez artık hamleyi bunlardan cacık olmaz o watmani 6000 ve 7000 seriside veriyor artık 9000 de olacak görüceksin mümkünse driver yapmasınlar çöp driver çıkarıyolar he ben watman yemiyorum diyende yalancının önde gidenidir yada amd kart yoktur elinde bu kadarda net konuşuyorum marvel rivali aç 4 saat oyna direk watman yada sürücü çökmesi 1 saat de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk6688 -- 25 Ocak 2025; 3:39:31 >
  • selcuk6688 S kullanıcısına yanıt

Ben wattman yemedim yalancı mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • to9y kullanıcısına yanıt
    gir 4 saat üzeri direct x 12 li oyun oyna gör sonucu poe 2 marvel rivals oraya açıkça belirttim yada donanım hızlandırma aç tarayıcında gene yersin yada dur denetim masası güç seçenekleri hızlı başlatmayı aç siyah ekran direk daha yazmamı istermisiniz dolu var bunların hepsini log raporlarıyla amdye attım hiç birşey yapmadı çözüm bile üretmeye çabalamadı dedikleri şey yeni pc alın bunu nvidia yapsın onuda gömerim burda 5 senedir çözemedi bu sorunu şimdi yeni kart alanlar yaşıyor bunu çözeceğinide düşünmüyorum ve bilerek yaptığını kasıtlı yaptığını düşünüyorum artık yeni üst model alın diye size tavsiyem amd ekran kartı almayın olduda alacam derseniz sorunlarla baş başa kalırsınız ben eziyet çekip uğraşacam dersiniz buyrun alın intelin atağını bekleyin nvidia istemiyorum derseniz tavsiyemde budur dahada yazmıyorum haberiniz olsun son cevabımdı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk6688 -- 25 Ocak 2025; 7:59:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benim anlamadığım konular var bu wattman dediğiniz olay anakart işlemci ram seçer mi? Öncesinin isimlerini hatırlamıyorum ben HD 4850 HD 5850 HD 7850 HD 6870 hd7770-hd7790 290x rx5600xt rx6700xt rx6700 kullandım Nvidia GTX 1060 kullandım hiç birinde sorun yaşamadım ama en son Asus tuf rx 7800xt için yaşadığım sorunu anlatayım 3 aylık 2.el olarak aldım doğru düzgün kullanılmamışti jelatinine kadar üzerinde duruyordu ilk başlarda sorun yoktu rdr2- hunt -god of war oynarken masaüstüne atmalar durumdan kurtarıldı bazen dönüp reset atmalar sürücü çökmesi devre dışı(büyük ihtimal korumaya alıyordu kendini ekran kartı )kalması bende ekran kartını Asus garantiye yolladım bu arada 15dk ile 4 saat arasında yapıyordu hiç belli olmuyordu kart garantiden geldi sorun yok diye anakartı MSI garantiye yolladım oda geldi sorun yok en son 1 senelik 7500f işlemciyi iade ettim sıfır 7500f işlemci aldım ve şuan sorunsuz kullanıyorum bütün sorunum düzeldi şimdi sorun ya wattman değilse uyuşmazlık yada başka bir parçada olabilir mi varmıdır başka bu tarz sorun yaşayıp başka PC de ekran kartının wattmandan değil de başka bir sorundan olduğunu çözen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg06 -- 25 Ocak 2025; 8:45:45 >

• bu çöp 24.12 driverinda oyundan ya da başka uygulamadan tarayıcıya alt tab yaparken görüntü donuyor arkada işlemlerim devam ediyor ama görüntü olarak ekrana yansımıyor

Oyunun ortasında kartın fanlarını yavaşlatacağım alt + r yapıyorum adrenalin anında arazi oluyor bir daha da açılmıyor pc'yi reset atana kadar [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.2.1 Beta  (FSR-RSR-AFMF2) 

neyse 1-2 ay kaldı bu çöpten kurtuluyorum yeter artık

nvidiaya bizi mahkum ettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 25 Ocak 2025; 13:51:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuk6688

5700xt den beri devam eden watmani çözsün sonra savun şuan elimde olsa nvidia geçerim direct x 12 oyunlarında özellikle sürücü çöküyor getirdiği 25.1.1 de çöp günceleme sorun yaratıyor dahada bana savunma şirketi babanın malı değil önce driverini düzeltsin adam akıllı sonra gelsin desinki ben nvidaya rakibim intelden bekliycez artık hamleyi bunlardan cacık olmaz o watmani 6000 ve 7000 seriside veriyor artık 9000 de olacak görüceksin mümkünse driver yapmasınlar çöp driver çıkarıyolar he ben watman yemiyorum diyende yalancının önde gidenidir yada amd kart yoktur elinde bu kadarda net konuşuyorum marvel rivali aç 4 saat oyna direk watman yada sürücü çökmesi 1 saat de olabilir

2.5 sene RX 580, 2.5 sene RX 5600 XT kullandım ve oynamadığım oyun kalmadı. Sorun varsa bunu sisteminizde arayın.

Yok " babamın malı gibi savunmayacakmışım " falan... 3060'tan RX 7800 XT'ye geçtim ben bu arada. Her neyse siz nvidia tayfası laftan anlamadığı için 5000 serisi çıksın, basın parayı alın madem...

1 haftadır günde 5 saatten fazla PoE 2 oynuyorum. Şimdi ben bunları bir tarafından mı sallıyorum? Daha geçen hafta Horizon Zero Dawn bitirdim, onda da sorun yoktu...

Aldığımdan beridir ne siyah ekran aldım, ne wattman hatası ne driver timeout... Misal diğer arkadaşta tarayıcı da donma sorunundan bahsetmiş... Abi sorunu sisteminizde arayın hep söylüyoruz... 24.12.1 kurulu ve 3 tane farklı tarayıcı kullanıyorum. 3. aya gireceğim bir sorun dahi çıkmadı. Ne dememiz lazım inanmanız için ?

Bu arada işlemcim R7 7700, anakart MSI B650-S Wi-Fi. bellekler XPG 6000 Mhz CL 30 ve AMD'nin uyumluluk listesinde var. Güç kaynağı da ASUS TUF 750W 80+ Gold. Ekran kartı da ASUS Dual.

Ha bu arada Radeon'un kendi yazılımını Full olarak kullanıyorum. Afterburner kurulu değil.

Valla neye inanıyorsanız inanın. İyiki de almışım 7800 XT'yi. Taş gibi kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stellaroni -- 25 Ocak 2025; 14:33:53 >

sistemde zerre sorun yok şu çöp sürücülerle 10 kişi sorun yaşayıp 2 kişi yaşamadığı zaman sorunsuz olmuyor

sen inanma zaten seni inandırmaya çalışan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 25 Ocak 2025; 13:58:27 >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Ne haliniz varsa görün yahu... Sen beceriksiz isen AMD sana ne yapsın?

Ha bu arada ilkokuldan tekrar başlayarak Türkçe eğitimi almanızı öneriyorum size.

Benim değil sizin inanıp, inanmamakla ilgili sorununuz var. Ben zaten sorun yok diyorum. İnanmayan sizsiniz.

Neyse sizin gibi tipler varken nvidia asla formdan düşmez. Olmayan frameler ile mutluluklar dilerim.

Aynen böyle devam. :)

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Yani bende AMD'yi savunmam ama pcye sistem bakımı adı altında kim bilir neler kuruyor millet. Sonra AMD'ye b.k atıyorlar. AMD driver konusunda nazlı bu kabul. Ama gidin almayın cart curt gibi söylemler biraz abartı ve fanboyluk. Sözde pc kullanıyorum diyorlar. Bende ön yargılıydım ilk kez 7000 serisi ile tanıştım. Sorun falan yaşamadım hiç.

öncelikle hayatımda hiç nvidia kart kullanmadım sürekli amd aldım sistemim komple amd. sistemde cart curt optimizasyonu bilmem ne programı kullanmıyorum ne varsa o değişen hiçbir halt yok 2 mesaj üstteki paralı fanboya istinaden söylüyorum. adrenalin var olduğundan beri oyunlarda sürekli kasarak açılır donar takılır türlü türlü buglar türer

ben nvidiaya da ağır eleştiriler yapıyorum kullanıcıları aptal yerine koydukları için ama amd sürücüde kendini geliştiremiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 25 Ocak 2025; 14:32:21 >

Ağzınıza sağlık. Tam da bundan bahsediyorum ben. Adamın bilgisayarı çöpe dönmüş, anti-virüs kullanmaz. Gider torrentten oyun indirir. Hiç bir teknik detay vermeden, ne bir ekran görüntüsü, ne bir video olmadan boş boş atıp tutarlar.

Gelmiş bana tarayıcı da donanım hızlandırmadan örnek veriyor... Ben nvidia kullanırkende o özelliği kapatıyordum ki zaten.

Ya da atıyorum inatla kapatmıyor MSI Afterburner programını zırt, pırt oyunları çöküyor sonra AMD kötü kaka...

Evet doğru AMD'nin sürücüleri nvidia'dan daha narin ama bu yeni bir şey değilki... 21K'ya 7800XT almışım hem de Dual model ve 4070'ten %8 daha performanslı. Fakat ben gidip düz 4070 almak istesem Dual modeli 27K en ucuz yerde... Her şeyden önce ben cebimden çıkan paraya bakarım...

Tekrar yazayım. Bu arkadaşlar neye inanıyorlarsa inansınlar. Ben ne nvidia'yı ne de AMD'yi savunmuyorum. Rekabet olsun istiyoruz. Sorun yok diyorum, kendi adıma konuşuyorum, gelmiş beni yalan söylemekle suçluyor... Aynen bu kafayla devam... Siz şimdi gidin 40K para bayılın düz 5070'lere...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stellaroni -- 25 Ocak 2025; 14:47:54 >

Keşke her şey fps olsa ben kendimi bildim bileli amd kullanıyorum ara sıra nvidia ve intele geçtim. Amd kart kullanan arkadaşlar çok pro şekilde oyun oynuyor ise oynamaları bile kötüleşecek amd kartlarda gecikme gibi bir şey var tam çözemedim. sürücü olaylarını geçtim zaten sorun yok diyen amd nin adamıdır. burada benden çok bu işlerden anlayan adamın sayısı 1 elin parmağını geçmez bunu da diyeyim.

Normal bir kullanıcı iseniz ağır fps cs2 gibi kasmıyorsanız amd alın ama ben pro olacam yardırıcam benim için milisaniyeler önemli diyorsanız nvidia dan şaşmayın. kayıt yayın vs işleri için bile nvidia öne geçiyor.

• potur kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir gecikme var hocam paylaşabilir misiniz? Şu an için 4080 S kullanıyorum öncesinde 7900 XTX vardı onda daha iyi kill alıyordum sanki.

• potur kullanıcısına yanıt

AMD'de maaşlı çalışıyorum. Böyle bir açıklama olamaz. Sorun yok demekle elime ne geçecek? Ben kendi deneyimimi paylaşıyorum.

size maaşlı demedim üstteki çok akıllı arkadaşa dedim o kendini biliyor [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.2.1 Beta  (FSR-RSR-AFMF2) 

• 
Sayfa: önceki 842843844845846
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.