Şimdi Ara

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.3.1 WHQL (FSR4-AFMF2.1-RSR) (851. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.030
Cevap
189
Favori
1.312.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adrenalin'deki profil ayarlarının restart'dan sonra default'a dönmesinin sebebi Resizable Bar'mış, onu kapatınca düzeliyor. Yanlız yeni sürücülerde bu sorun Resizable Bar kapalı iken de var olmaya başlamıştı, 24.8.1 kullanıyorum hala en son sürücüde durum nedir bilmiyorum.

• to9y kullanıcısına yanıt

fs4 4.0 sadece 9000 özel çünkü artık donanımsal yapay zeka ya geçildi yazılımsal degil gelmez boşa beklemeyin 7000-6000 e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 17 Mart 2025; 14:12:30 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt

7000 serisinde de yapay zeka çekirdekleri var diye biliyorum. 6000 serisine zaten gelmez.

maglesef yapay zeka çekirdegi var ama yapay zeka donanımı yok donanım olarak olmadıgı için 9000 özel ürün maglesef fsr 4.0 sadece 9000 özel 7000 almayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 17 Mart 2025; 15:1:33 >
  • fsr4, q2 sonu önce ps5 e sonra pc e gelecek. Amd şu anda fsr4 ile keriz silkeliyor. Birkaç ay daha kart satsınlar sonra 7xxx kartlara da getiriyoruz diye pr yapar. Q4 2024 gibi 9070xt den iyi Kart bekliyorum amd den.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

dostum bak çekirdeği varmış ama donanımı yokmuş çünkü kahve çekirdeği onlar.[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.3.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.3.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.3.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) 

konuya da bir iki sayfa önce attım ya yuh. ben bunu imzama falan koyayım kaçıncı atışım. gurudakiler bile çünkü copy paste editörlerin hepsi FSR4'te donanımsala geçilecek dedi ilk başta. sonra FSR3.1 uyumlu olacak dedi eeeee demek ki FSR3.1 de donanımsalmış kesin bilgi yayalım zaten FSR3.1.3 ise oyun 9000 serisi görünce direkt FSR4 diyor oyun isterse 2 ay önce yama almış olsun horizon dawn remastered gibi ve Spiderman2 de FSR4 gördü 7000 serisinin FSR3.1 diye gördüğü oyunun aynısını. ta ocak 2024'te gösterdik AFMF 7000 serisinde ne kadar güzel çalışıyor. nefes tüketmeyin bunlara yav he he deyin geçin.

ilk nesilde kahve çekirdeği ama ikincisinde donanım olmuş.[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.3.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) 

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.3.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

https://www.amd.com/en/technologies/rdna.html

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

Nvidia DLSS 4'ü RTX 2xxx serisine bile getiriyor. Dediklerinize katılıyorum.

Ama şöyle bir çekincem var..

AMD'nin 9070XT'de kullandığı yapay zeka çekirdek sayısı bir önceki amiral gemisi seviyesine göre daha az. (Kaynak: ModArt PC Kanalı, son video)

Hal böyle olunca acaba FSR4 eski nesile gelse acaba 9070XT'den daha performanslı olur korkusu mu var AMD'de?

• DcNeuS kullanıcısına yanıt

Msi afterburner dan gpu memory clock'u 150-200mhz azaltıp, power limiti (eğer kart destekliyorsa) %100 yerine %105-110 getirip o şekilde kullanmayı deneyin.

Monitörün veya vga'nın çıkışlarında arıza veya aşırı tozlanma olabilir. Hdmi ile bağlayıp tekrar deneyin.

• FısFısss kullanıcısına yanıt

çekirdek vs çok takılmayın olay tamamen software. yeni kartları satmak için eldeki tek kalan pr fsr4. afmf 2.1 zaten önceki kartlarda var. çıkardıkları yeni kartlar bir önceki çıkardığı kartı geçememiş bir tek ellerinde fsr4 kalıyor. birkaç ay kartları satsınlar sonra oyuncu dostuyuz fsr4ü getirmeyi başardık diye yine pr kasacaklar. dediğim gibi önce ps5 e sonra 7xxx lere gelecek. nvidia stok sorununu çözüp fiyatlar normale döndüğü zaman 9070/xt nin alınabilir hiç bir yanı kalmayacak.

aylar önce fsr4 ün sidebyside karşılaştırmaları standlarda 7xxx kartlarla yaptılar aynen 7xxx kartlar fsr4 için yetersiz [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.3.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) 

çıkardıkları 2 kartta 7900xtx i geçemez. 7900xtx i gececek kartı sene sonuna doğru çıkartırlar.

ayrıca trdeki saçma sapan hiç bir kanalı takip etmiyorum etmeyi de önermiyorum. alayı vasıfsız beş para etmeyen malları yağlayıp çoluk coluk üzerinden geçinen tipler.

• Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

Afterburnerdan da kaynaklanıyor. Ben afterburner ı silmekle çözmüştüm.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

Afterburner'a gerek duymuyorum ben, overclock fan ayarı herşey Adrenaline'den yapılabiliyor. Bu arada en son çıkan 25.3.1'i denedim, çok stabil bir sürücü olmuş.

Aynen öyle ben de bir kaç aydır kullanmıyorum. Amd arayüzü gayet kullanışlı, güzel çalışıyor.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

AMD ekran kartı kullanıcıları için Afterburner önerilmiyordu zaten. Yıllar önce böyle bir yorum okumuştum. Bende yıllardır kullanmam. Harbiden de memnunum, hiç sorun yaşamıyorum. Zaten her işi Adrenalin yapıyor fazlasıyla.

Valorant giriyorum fps göstermiyor, battlefield 1 giriyorum fps N/A. Kasıyor bir de oyun içi arayüzü. 😁 Afterburner kullanmak istiyorsun problem çıkıyor. Tez vakitte kurtulmak dileğiyle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 25.3.2 Beta sürümü ile Alt+Tab sorunu çözüldü diye belirtmişler. Deneyelim bakalım.

https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-25-3-2.html

[AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.3.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR)

• 25.3.2 beta sürümü ile Alt+Tab yaptığımda glitch yapan oyunu oynadım bir süre sorun çıkarmadı. Sorunu düzeltmişler.

• AirLife kullanıcısına yanıt

hele şükür

bunu kurunca umarım başka şeyler patlamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 20 Mart 2025; 20:57:8 >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Gayet akıcı bende başka sorun çıkarmadı. Takılma, tekleme yapmadı. [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.3.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) 

• 7000 9000 serisi için hiçbir zaman beta sürücü kurmayın benden tavsiye. az bekleyin resmi nisan sürücüsü çıksın.

• Başka bir oyun oynarken alt+tab'da yine glitch ile karşılaştım. [AMD DRIVER ANA KONU] AMD Adrenalin Edition 25.3.1 WHQL  (FSR4-AFMF2.1-RSR) 

• 
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.