Bildirim
Amd anakart kuzey Güney su soğutmalı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi intel anakartda kuzey ve güney köprüsü sıvı soğutma gördün merak ettim? -
Asus rog Maximus VII FORMULA Z97 previer bu çok güzel ama vatan da gigabyt da var bunda hem pasif hem fan hemde su soğutma var ama intel işte amd olsa bulamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onlar sıvı soğutmalı değil sadece rakor yerleri var blok almana gerek kalmıyor, o deliklerden içeri sıvı girmediği sürece normal anakarttan farkları yok. uygun bloğu bulduğun sürece istediğin anakartı su ile soğutabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: taaruz
Asus rog Maximus VII FORMULA Z97 previer bu çok güzel ama vatan da gigabyt da var bunda hem pasif hem fan hemde su soğutma var ama intel işte amd olsa bulamadım
Maximus 7 Formulada kuzey körpüsü ve güney köprüsü su soğutucusu yok, zaten bu anakartda kuzey ve güney köprüsü diye bir yongada yok, PCH var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 12 Haziran 2015; 22:45:34 > -
Pek anlamam işte boruyu bağlamış adamlar suyu basmış bu ana kartın amd versiyonu varmıdır acep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X