Şimdi Ara

Amd anakart kuzey Güney su soğutmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir ana kart almak istiyorum intel destekli ana kartlar da pasif hemde su soğutmalı kartlar gördüm amd uyumlusu varmıdır almışken su desteği olan ana kart almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi intel anakartda kuzey ve güney köprüsü sıvı soğutma gördün merak ettim?
  • Asus rog Maximus VII FORMULA Z97 previer bu çok güzel ama vatan da gigabyt da var bunda hem pasif hem fan hemde su soğutma var ama intel işte amd olsa bulamadım

• onlar sıvı soğutmalı değil sadece rakor yerleri var blok almana gerek kalmıyor, o deliklerden içeri sıvı girmediği sürece normal anakarttan farkları yok. uygun bloğu bulduğun sürece istediğin anakartı su ile soğutabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: taaruz

Asus rog Maximus VII FORMULA Z97 previer bu çok güzel ama vatan da gigabyt da var bunda hem pasif hem fan hemde su soğutma var ama intel işte amd olsa bulamadım

Maximus 7 Formulada kuzey körpüsü ve güney köprüsü su soğutucusu yok, zaten bu anakartda kuzey ve güney köprüsü diye bir yongada yok, PCH var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 12 Haziran 2015; 22:45:34 >
  • Pek anlamam işte boruyu bağlamış adamlar suyu basmış bu ana kartın amd versiyonu varmıdır acep

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.