3 tane anakart arasinda kaldim doğrusu bugune kadar asus m5a97 evo dan yanaydim bugun arkadasimdan gelen bir haberden sonra gene tereddute dustum :) simdi e-sata denilen olay ne kadar faydali nasil kullanabiliriz bilmiyorum ama m5a97evo nun tek ekstra özelligi e-sata cikişlari bunun disinda digerlerinden bir farki yok benim anladigim 3 anakart arasinda tercih sorunu yasiyorum
fiyat farki olarak arada pek birsey oynamiyor zaten msı ın neden bu kadar fiyat farkli oldugunu tam anlamis degilim surekli diyorum dandik mazememi kullaniyorlar diye :S neyse bu 3 anakartin hangisini almak daha mantikli veya e-sata cok kullanisli bir özellikmi anlamadim gitti
cf felan ile uğraşcaksan gigabyte daha iyi ama o olmaz dersen 2. seçenek asus olsun son seçenek msi olsun gerçi bu markalar arasında pek kalite farkı yoktur
cf ile ugraşmayı hic dusunmuyorum msi sadece fiyatı uygun geldi aslinda aslinda soyle desem daha iyi bu özelliklerle ama tek ekran kartı takilan baska anakart warmi herhalde fiyati daha uygundur :)