selam arkadaşlar ben işlemcimin çarpan ayarlarını 11*166=1826 olarak kullanıyorum geçen gün 11*200=2200 yaptım sistemim açılmadı sizce nasıl en iyi frekans çarpanında kullanabilirim şimdiden teşekkürler
açılmaması normal tabi 166 dan teker teker arttır.windowsa gir zorla bilgisayarı.problem yoksa bi kademe daha.... remlerin,anakartın,power suply ne ona göre yardım ederiz
anakartın ve ramlarin bu durumda çok önemli onlar hakkındada bilgi ver ramlar hele çok önemli
frekans çarpanı değil, kasa güç kaynağı ve ram seviyenle 166 - 180 - 185 - 190 - 195 - 200 diyeceksin ve ram ler auto olacak. imzamda 205 e kadar sorunsuz çıkmakta bende ram oc ve çarpan artırımı ile biraz daha yüklenmek istesemde şu an girmedim bakalım artık :((
ilk başta anakartın 400fsb yi desteklesin.sonra işlemciye 1.75v ver ram leri 1:1 yada anakartta ddr333 der öyle yap sonra işlemci yi 200*11 yap bakalım olacakmı.ben 2.0v de bu ayarlarla 215fsb yaptım dene bakalım sen ne yapacan.ayrıca database var oraya bak bütün athlon ları gösteriyo hızları falan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme