Şimdi Ara

AMD Athlon 2500 mü? Intel 1.7 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıktan da anlaşılacagı gibi hangisi daha iyi ?

• amd athlon 2500 p4 2.4 ü bilem döver
  • :D Bunu duyduğuma sevindim ... saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani

amd athlon 2500 p4 2.4 ü bilem döver

yavas hocam ağırdan al nereye dövüyo
  • 3 yıl önce çıkmış 2 işlemcinin testini yapacak durumda değilim.
    her iki işlemciye ait sistemleri kullandım ve herkeste amd athlon 2500 den memnun. hatta halâ kullananlarda var. istersen onlara soralım.
  • bencede her ne kadar şu anda forumda intel rüzgarı essede, eski işlemcilerde ve tek çekirdekli işlemcilerde amd hep daha öndeydi intelden
  • amd2500+ oc li de p43,2ghz i geçiyor anakart ve ram le takıl gitsin
  • 1.7 işlemcimi ve 50 YTL para verip 2500 ve asus board aldım. O zaman karlı bi iş yaptım sanırım .
    Saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuKefirster -- 30 Nisan 2007; 23:31:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DuKefirster

1.7 işlemcimi ve 50 YTL para verip 2500 ve asus board aldım. O zaman karlı bi iş yaptım sanırım .
    Saolun

Son derece isabetli bir karar...

ama senin yerinde olsam degistirmezdim... Biraz para biriktirip tam bir upgrade yapardim
  • amd tabikideee;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: subzero_eren

quote:

Orjinalden alıntı: zebani

amd athlon 2500 p4 2.4 ü bilem döver

yavas hocam ağırdan al nereye dövüyo

döver döveer
  • tek çekirdekte amd inteli havada karada ....... (döver) advencel micro devices core 2 duo çıkana kadar intele ne terler döktürdü şimdi ilahi adalet tarzı bişey gerçekleşiyor sanırım çok iyi hatırlıyorum arkadaşla iddiaya girmiştik benim amd athlon xp 2000+ işlemcimle onun p4 2.2 ghz işlemcisini karşılaştırmıştık tek bir kategori vardı adope photoshop da 6 tane filtreyi hangi pc daha kısa sürede yapacak resim de 1024x768 boyutlarında o günler için devasa çözünürlük kabul edilebilecek boyutta bir resimdi (full hd lcd ler çıkmamıştı daha :D ) amd athlon xp 2 dakika 12 saniyede yapmıştı onun p4 ü ise 2 dakika 42 saniyede yapmıştı ne günlerdi o zamanlar (yıl 2001 civarıydı yanılmıyorsam) bayaa bi süre dalga geçmiştim p4 dandik işlemci diye (bu arada çaktırmayın ama p4 ün ramleri rambus du amd xp ninkiler sdram ddr lar çıkınca p4 lerin performansı tavan yaptı diye biliyorum ddr ram le hiç bu deneyi denemedik o yüzden tam bir kriter sayılmaz)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.