Bildirim
amd athlon 3200+ işlemci fanı yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadasım ben bu ürünü tavsiye ederim elimde Athlon Xp 2500@2233 Mhz islemci var bu ürün vasıtasıyla sıcaklık 11-12 C derece düstü (Stock Fana Göre) Fiyatı ile üstüne su kondurammassın 11$ ...
http://www.dijitalcenter.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=A4002
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alattin_nuri -- 23 Ocak 2006 19:28:52 >
-
sağol dostum -
peki bunun sıcaklığını nerden anlıcaz -
ayrıca bu alet abit nf7-s ile aynı performansı verirmi -
Neden vermesin onu bir türlü anlamadım ben kulladım gördüm tavsiye ederim zaten ürünün 3 ayrı hız modu bulunuyor istersen 5600 Rpm'e kadar çıkarabiliyorsun.. O zaman biraz gürültü yapıyor ama oyun oynarken fark etmezsin bile. -
bu benim işlemciyi ucururmu ayrıca fazla ses yapmıyor dimi soyle haif bişey olur vuuu diye ama guuguu diye otmesin -
benim fan 42c de calıiıyo 2500+ dayken 3200+ ya alıyom guuuuu sesler geliyo yukardaki fan bu derde deva olurmu? -
beyler lütfen acil cevap bekliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X