arkadaşlar AMD ATHLON 64 2800+ İŞLEMCİ alcam ama anakart konusunda kararsızım amd ler genelde bu konuda problem yapmıyo diye biliyorum ama yinede bi danışayım dedim daha önce kullanan yada bilen varsa performans açısından hangi anakartı tavsiye edersiniz ? yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
ABIT AN7-GURU SOKETA ANAKART -----> bunun için ne diyosunuz düşündüklerim arasında buda var ?
amd 64 754 alma bence.. almışken 939 3000 al.. anakartta ya dfi yada epox alırsın
fiyat konusunda biraz tereddütteyim aslında
ben kendi fikrimi söylüyorum.. almışken 939 al zaten 3000 in fiyatı bayağı düştü
eyvallah kardeş saolasın tahmini bi fiyat verebilirmisin baktım biraz fiyat vermiyolar bunun için
ben Asus K8N kullandım daha sonra da Epox 8KDA3I kullandım.Aralarında fark yok ve gayet iyiyler.Ama Epox un kullandığı mazlemenin daha iyi olduğunu söylüyorlar.
www.gigatek.com.tr den bak tüm fiyatlara
o işlemciye asus k8n iyi gider
754p 2800 le 939 3000 arasındaki fiyat farkı 60$ civarı,buda iyi para. 754p için genelde ASUS K8N veya EPOX deniyor.sanırım EPOX un avantajını o/c yaptığında görürsün(forumda edindiğim tecrübelere ve bilgilere göre).K8N stabil çalışmada daha iyi ve sorunsuz sanırım. umarım bilen birileri bu konuya açıklık getirir.
EPOX 8KDAI3 J 250 fsb yaptım sorunsuz fazlası için arkadaşlar yardımcı olabilirler sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Yas
EPOX 8KDAI3 J 250 fsb yaptım sorunsuz fazlası için arkadaşlar yardımcı olabilirler sanırım
ASUS K8N NFORCE3
saolun arkadaşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme