Şimdi Ara

AMD Athlon 64 FX-60 dual-core Çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İngilizce link :http://www.theregister.co.uk/2006/01/10/review_amd_athlon_fx-60/

Türkçe link :http://www.doctus.net/index.php?topic=867

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EternalCry -- 10 Ocak 2006 21:42:15 >

• AMD camiasına hayırlı olsun.
  • CPU-Z fake ama :)
    Orjinalı böyle

Ve bu bir site reklamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaRLooT -- 10 Ocak 2006 21:14:09 >
  • Direk kopyala yapıştır mı yapsaydım? Bana doğru gelmiyor. Eğer öyle düşünülüyorsa kaldırırım linki
  • dikkat ettiyseniz artık amd de intel gibi mhz değerlerini yükseltmeye başladı. yani nerdeyse artık 3 ghz lerde amd işlemci çıkıyor. yani amd de artık üst hız sınırına geliyor. yakında amdnin de intel gibi nefesi kesilecek.
  • bunu yeni anakartlarda kullanmak daha mantıklı olacaktır nasıl olsa eski socket 939 lar maxsimum

ddr400 ü destekliyor ddr2 667 mhz destekli socket 939 anakartlarıda beklemek lazım.
  • evet umarım fx-57 biraz ucuzlar da bende alabilirim.. soket 939 larda kullanılabiliyor sanırım..ddr2 içinse evet biraz beklemek şart..ama amd soket 939 a veda ediyor artık..soket m2 gelecek..oda auro sorun..:) bu arada intel inde 900 serisi işlemcileri çıkmış..ben yeni gördüm belki eski haber ama..:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nerde görgün 900 serisini???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biraz Önce Üye Oldum

bunu yeni anakartlarda kullanmak daha mantıklı olacaktır nasıl olsa eski socket 939 lar maxsimum

ddr400 ü destekliyor ddr2 667 mhz destekli socket 939 anakartlarıda beklemek lazım.

Öyle bir anakart olmıcağı için çok beklersiniz

DDR2'yi desteklicek olan ilk soket AM2 olucak

• işte işlemci bu.intel ne rakip çıkartacak bakalım.ya da çıkartabilcekmi.
  • www.gamepc.com burada gördüm 920 930 ve 940
  • direk olarak ddr667 ye geçmeleride gayet mantıklı,553 lerin 400 e göre pek bir getirisi olmuyor,hem belki iki üreticininde ddr2 ye geçmesi fiyatlarıda indirebilir,en azından ddr400 leri,aslında bir ddr800girişi de beklerdim.
    quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Orjinalden alıntı: Biraz Önce Üye Oldum

bunu yeni anakartlarda kullanmak daha mantıklı olacaktır nasıl olsa eski socket 939 lar maxsimum

Öyle bir anakart olmıcağı için çok beklersiniz

DDR2'yi desteklicek olan ilk soket AM2 olucak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.