ARKADAŞLAR YENİ BİR PC TOPLAMAYA KARAR VERDİM AMD Mİ İNTEL Mİ DERKEN AMD'DE KARAR KILDIM.KARAR KILDIĞIM İŞLEMCİDE BAŞLIKTAKİ ÖZELLİKLERİ TAŞIYAN 64X2 İŞLEMCİDİR BU İŞLEMCİ HAKKINDAKİ FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTEDİM.
F/p acısından güzel bir işlemci defult hızlardan e2220 den daha hızlı ve verimli oldugunu düşünüyorum
3000 ghz de çok rahat voltaj verilmeden çalışabiliyor
bende birkaç gün önce aldım gayet güzel. 2 gb 800 mhz ram iile 100 mhz oc kullanıyorum (aslında oc yapmıcaktım 800 mhz rami çalıştırabilmek için yapmak zorunda kaldım :D)
tek sorun xp de. xp çift çekirdeği kullanmasını bilmiyor. sırf bunun için vistaya geçmek istiyorum.
dual core optimizer yükleyebilirsiniz..
quote:
Orjinalden alıntı: CodeWriter
bende birkaç gün önce aldım gayet güzel. 2 gb 800 mhz ram iile 100 mhz oc kullanıyorum (aslında oc yapmıcaktım 800 mhz rami çalıştırabilmek için yapmak zorunda kaldım :D)
tek sorun xp de. xp çift çekirdeği kullanmasını bilmiyor. sırf bunun için vistaya geçmek istiyorum.
Alabileceğin en düşük versiyon işlemci al OC yap.Boş yere fazla para verme.4000 ile 4800 arasında pek bir fark yok.Şahsen ben 4400+ ile bir AMD X2 den alınabilecek maximum verimliliği alıyorum.