amd lerde frekanslar isimlerine göre ddüsük oluyor mesela soket 754 3000+ ler 2000mhz soket 939 lar 1800mhz önemli olan mimari
quote:
Orijinalden alıntı: cck_ylmzzz
amd lerde frekanslar isimlerine göre ddüsük oluyor mesela soket 754 3000+ ler 2000mhz soket 939 lar 1800mhz önemli olan mimari
Alıntıları Göster
allala yani amd intelden yavaş mı
quote:
Orijinalden alıntı: dodo787
allala yani amd intelden yavaş mı
Alıntıları Göster
ne alakası var hocam şuan piyasanın en hızlı masa üstütü işlemcisi fx 57 2.8mhz hızında intelin 3.8'inden daha hızlı ben bile 2300mhz de intel 3.8 i geçiyorum frekans sadece hız demek değil.
quote:
ne alakası var hocam şuan piyasanın en hızlı masa üstütü işlemcisi fx 57 2.8mhz hızında intelin 3.8'inden daha hızlı ben bile 2300mhz de intel 3.8 i geçiyorum frekans sadece hız demek değil.
Alıntıları Göster
Amd64 1800+ > Intel Pentium4 3000+
quote:
Tam da bunu diyecektim AMD bi yerde acemi kişilerin güzünü boyamak ve işte bilmeyenler içinde aaa bak saat hızı intel'e yaklaşmış diyorlar.Yani aslında o gördüğümüz numaralar saat hızı değil.
quote:
Orijinalden alıntı: TiesTorN
amd64 3000+ = 1.8ghz 3200+ = 2.0ghz
ama amd'nin 2ghz'i intelin 3.2ghz'ine eşit yada daha hızlı
yılmaz sende ters söylemişin; "hız sadece frekans değildir" dicektin sanırım
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalinden alıntı: TiesTorN
quote:
quote:
Orijinalinden alıntı: TiesTorN
Alıntıları Göster
oh be içim rahatladı valla saolun beyler
quote:
oh be içim rahatladı valla saolun beyler
Alıntıları Göster
ben kafaya taktım ya amd athlon alacam
quote:
ben kafaya taktım ya amd athlon alacam
Alıntıları Göster
Bak dostum ben eski koyu intel'cilerdendim. Ama Amd'nin 939'larından kullanmaya başlayınca tamam dedim olay bitmiştir. Sana kesinlikle söyleyebilirimki, Amd kendini aşmış artık 1.4V'ta çalışan süper hızlı işlemciler üretiyor hem de 40 dereceyi bile görmeden. Eğer alacaksan, Venice 3000+ alabilirsin, şu an ev kullanıcıları için alınması en mantıklı işlemci budur emin olabilirsin. Saygılar...