Selam arkadaşlar benim elimde ATI Radeon HD 4650 ekran kartı var ve şuanki sürümü 13.1 fakat AMD'nin sitesinden 13.9'u indirmeye çalıştığımda sürekli bir yere geldiğinde "kesildi" hatası alıyorum ve "sürdür" deyincede bittiğinde "Bu program bilgisayarınıza zarar verebilir." yazısıyla karşılaşıyorum...Aygıt yöneticisinden otomatik olarak taramayı ve Catalyst Control Center'dan da otomatik denetlemeyi denedim gene olmadı hem 13.9'u hem 13.1'i indirirken bu kesildi hatasını alıyorum lütfen yardım edin ne yapabilirim nasıl indirebilirim bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim... Teşekkürler...
başka browser ile indirmeyi dene büyük ihtimalle browserın engelliyor nedenini bilmiyorum. yalnız 13.9 kartını desteklemiyor olabilir
Tamamdır dostum çok teşekkür ederim dediğin gibi yaptım oldu şuan kuruyorum çok teşekkürler... İyi günler...
Yanlız şimdide bir sorun var... Kurdum kaç kez olmadı sonra sizin dediğiniz gibi silip yeniden kurayım dedim sildim kurdum sürüm 13.9 oldu fakat şimdi de DirectX yok bilgisayarınızda diyor..Dxdiag'ı açıyorum DirectX sürümü = DirectX 11 diyor fakat BF4 ve NFS Rivals'ı açınca bilgisayarınızda DirectX yok hatası veriyor yani şu hata "an internal system occured.." ile başlayan hata BF4'ün içindeki DX setup'unu kurdum sorunsuz yüklendi fakat gene aynı hatayı alıyorum NFS Rivals'ın içindeki DX sürümünü kurmaya kalkınca hata veriyor ve yüklenmiyor ne yapmalıyım lütfen yardım edin...
NOT: Euro Truck Simulator 2 ve bilgisayarımda bulunan online oyun S.K.I.L.L. Special Force 2 açılıyor sorunsuz oynanıyor BF4 ve NFS Rivals açılmıyor....