Şimdi Ara

Amd Catalyst 13.4 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Ekran kartım 7950. Uzun zamandır driver güncellememiştim 13.1 kullanıyorum ve bugün 13.4 indirdim. Driverı kurdum, oyunlardaki çoğu takılma problemi sona erdi fakat Amd Vision Engine Control Center'ı açamıyorum. Yönetici olarak çalıştırmayı da denedim. Driverı kurdukdan sonra: "Yüklenme esnasında uyarılar alındı. Bilgi için kurulum günlüğünü kontrol ediniz" diye yazı geldi ve bilgisayar otomatik olarak yeniden başlamadı. Bu da dikkat çekici bence. Görüntü driverları sorunsuz çalışıyo gibi gözüküyo ama Catalyst i kullanamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim

• bu exe'yi kullanarak surucuyu temiz bicimde kaldirip tekrar kurabilirsin.istersen bu sefer 13.6 betayi dene.

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/catalyst-uninstall-utility.aspx
  • İlk olarak ilgilendiğin için çok sağol :) 13.4'ü kendi set-up'ını kullanarak kaldırdım ve tekrar kurdum. Sonuç yine aynı oldu. 13.6 yı denemeyi ben de düşünüyorum ama şüpheliyim cünkü AMD driverları biraz yılan hikayesi gibi neyle karsılasacagın belli olmuyor malesef... Cok eski bir driver bile bazı kartlarda cok iyi performans veriyo, yeni driverlar çoğu oyunda sorun çıkartıyor. Oyunlardaki performans baya arttı. Daha önce çoğu oyunda sorun yaşıyordum (Tomb Raider.Fifa 13, Lord of the rings online gibi) ve bu driver sorunları çözdü dolayısıyla driver değiştirmeye de çekiniyorum aslında
  • surucuyu kaldirmak icin bu programi da kullanabilirsin.

http://www.treexy.com/media/30691/driver_fusion_1.6.0.exe

yukarida verdigim amd'nin kaldirma programi kurulum gerektirmiyor exe seklinde.program ekle kaldirdan surucuyu temiz bir bicimde kaldiramazsin artik kalir.13.4'ten memnun kaldiysan tekrar kurabilirsin.13.6 kurarsan da sorun cikacagini zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 7 Haziran 2013; 19:33:30 >
  • Çok sağol, 3.6 yı kurayim madem. Amd uninstall utility ile kaldırıcam. Umarım control center düzelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.