Arkadaşlar merhaba bilgisayarı yeni aldım ekran kartını güncellemeden once oyunlarda (csgo 110-80 dota2 100-80)arası fps alıyordum.Ekran kartı güncelledikten sonra fps düşüşü yaşadım.Ekran kartım amd radeon r8m445Dx 2gb.Uğraştım forumlara bakındım ama herhangi bişey bulamadım.Windows 10 kullanmayı sevmıyorum ve pc düşüşü nedeniyle windows 8 yükledim.Şuan 60 fps alıyorum lakin dotada ve csgoda ara ara kasmalar oluyor fps sabit duruyor ama göz ucuna takılan minik kasmalar meydana gelmekte.Twitchten yayın yapmaya kalktıgımda fps yerlerde oluyor.İnternetten bakındım amd crossfire ayarları varmıs oyunlarda ikinci ekran kartımın devreye girip girmediğini anlayamıyorum.Crossfire nedir formattan sonra aktif etmem mi gerekiyor hiç bir fikrim yok.Lütfen bu konulardan anlayan biri yardımcı olsun yahut pc ye bağlanıp bana yardım etsin.İyi Forumlar
Güncellemeden önceki haline getirin düzelir.
hocam format attıktan sonra eski haline getirme şansım yok.
biostan ekran kartı yada crossfire ayarı mı yapmam gerek yardımcı olan yok mu up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme