Sistemimin özellikleri bunlar Kasa,Harddisk kalacak şekilde bu sistemimi intele geçirmek istiyorum. Ekran kartını Gtx1080Ti yapmak istiyorum. Ayrıca 2 monitör kullanacağım. Bu sisteme nasıl değişiklikler yapmak gerekir. Bana ne kadara mal olacaktır?
Teşekkürler
ryzen düşünür müsün? düşünürsen önerelim bir ryzen sistem.
Bütçen ne kadar, ne amaçla sistem oluşturuyorsun? Ona göre önerelim.
Kullanacağın monitör çözünürlüğü ne olacak ? GTX 1080Ti ile en azından 2k ekran kullanmanı öneririm.
Tam bütçeyi belirtmemiş sin, Anakart+FX 8320 + Bellekler + HD 7850 OC şeklinde satarsan bence 2.el de sağlam sistem düşürmeye çalışanlardan hızlı bir geri dönüş alırsın ve hatırı sayılır da bir katkı olur yeni alacağın bileşenler için tahminimce 700-800₺ ya gideri var Anakart/Cpu/Bellekler ve Ekran kartının.
Bu arada arkadaşlar da yazmış AMD Ryzen sistem de kurabilirsin önerilecek her parçayı bütçen belirleyeceği için ilk olarak bütçeyi de belirt.
Sistemi üç boyutlu programlar da kullanacağım. Ryzen nasıl olur tam kestiremiyorum. İntel'in 5960x gibi olabilir diye düşündüm. Ekran kartını da iyi tutmak istiyorum.Grafik kartı da önemli benim için o yüzden 1080 olsun istiyorum. Bütçem şuan için sınırlı değil ama eğer belirli bişey olsun isterseniz 9000-10000 civarı düşünebiliriz.
Monitör için tepki süresi düşük çift monitör kullanmak için ince kenarlı bir monitör arıyorum. ASUS 27" MX279H Full HD HDMI IPS Monitör mesela bunun gibi birşey de olabilir. Buna benzer daha yüksek çözünürlüklü olan da olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme