|
Bildirim
AMD yazilim isini cozse herkes ona gecer ama yazilim isini cozse fiyatlari boyle kalmaz :) |
Dibine kadar dogru demis RT ON RE4 de 17.5GB bellek kullanımı oluyorsa bu da 4080 in de sınırda oldugunu ve yakında cop olabilecegini gosterir. |
LAST OF US 4K ULTA ayarda vram 14gb sistemram 26 gb yiyor
saçma bir ram yolu izleyen nvidia rtx3060 gibi kartı 12 gb çıkarırken rtx3060 ti 8gb bıraktı aynı şekilde rtx 4060 ti 8gb gelcek 4k oyun oynatma potansiyeli olan kartlar ram engeline takılıyor :S |
AMD: Elini korkak alıştırma yiğenim.
|
1 kuruş yalan yok xtx ile 4k oynuyorum değerler doğru bazen daha fazla hatta. Rdr2 de 13gb tüketiyor yeri geldiğinde bide 2k da :)
|
yazdiklariniza katilmakla beraber katilmadigim noktalar da var hocam, last of us ciddi optimizasyon sorunlu bir oyun, ne 14gb vram kullanimi ne de 26 gb ram kullanimi normal degil, bu tip oyunlarin sayisi artarsa o zaman nvidia yi kotu gunler bekliyor ama suan degil. last of us oynuyorum bu aralar, ve bundan cok daha iyi grafiklere sahip oyunlar cok daha dusuk vram/ram kullanirken last of us sistemi gereksiz derecede somuruyor ve herhangi bir sekilde yeni nesil de hissettirmiyor, bu oyunun rtx3050 de bile cok rahat calisabilmesi gerekiyordu bu grafiklerle. Ferrari nin cakilli yolda surulemiyor olmasi Ferrari yi kotu bir marka yapmiyor, yolu kalitesiz yapiyor. |
RT açtığında Amd kartların alayı çöp oluyor, onu ne yapacağız? |
|
|
Dibine kadar dogru demis RT ON RE4 de 17.5GB bellek kullanımı oluyorsa bu da 4080 in de sınırda oldugunu ve yakında cop olabilecegini gosterir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 12 Nisan 2023; 14:02:24 > |
AMD yazilim isini cozse herkes ona gecer ama yazilim isini cozse fiyatlari boyle kalmaz :) |
yazdiklariniza katilmakla beraber katilmadigim noktalar da var hocam, last of us ciddi optimizasyon sorunlu bir oyun, ne 14gb vram kullanimi ne de 26 gb ram kullanimi normal degil, bu tip oyunlarin sayisi artarsa o zaman nvidia yi kotu gunler bekliyor ama suan degil. last of us oynuyorum bu aralar, ve bundan cok daha iyi grafiklere sahip oyunlar cok daha dusuk vram/ram kullanirken last of us sistemi gereksiz derecede somuruyor ve herhangi bir sekilde yeni nesil de hissettirmiyor, bu oyunun rtx3050 de bile cok rahat calisabilmesi gerekiyordu bu grafiklerle. Ferrari nin cakilli yolda surulemiyor olmasi Ferrari yi kotu bir marka yapmiyor, yolu kalitesiz yapiyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 13 Nisan 2023; 12:38:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
amd aldım 8 ay önce herkes nvidia falan kullanıyor bazen nvidia mı alsaydım diyorum pazar payı çok yüksek |