Şimdi Ara

AMD Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorunum var. Geçen gelen yeni driver sürümünü yükledim. Yalnız ses alamıyorum pc den. HDMI ile bağlıyım monitöre ve ondan ses alıyorum. Ama güncelleme yaptıktan sonra ses sorunu yaşıyorum. Nasıl çözebilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim.

• denetim masası ses bölümünden esas ses kartın hoparlör diye geçebilir sağ tıklayıp varsayılan alet yap.
  • Sağol hocam. Eve gidince bir bakayım.
  • Denedim ama zaten varsayılan olarak görünüyor. Yine de sorun çözülmedi. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Middle Earth -- 31 Temmuz 2015; 21:43:52 >
  • HDMI'dan ses alıyorsanız aynı pencerede amd high definition audio device isminde bir tane daha olması lazım o aktiftir.sağ tıklayıp devre dışı bırak diyebilirsiniz.eksik sürücü olabilir şu programla taratın.

http://www.iobit.com/en/driver-booster.php
  • Sanırsam AMD'nin sürücüsünde bir problem var. En son 15.7.1 sürümü geldi. Onu kurduktan sonra bu sorun oldu zaten. Acaba ondan mı kaynaklanıyor ?
  • Windows 10 mu kullanıyorsunuz?15.7.1 sürücüsü Windows 10 için diye biliyorum.Windows 10 değilse sürücüyü kaldırıp 15.7 sürücüsüne dönmeyi deneyin.
  • Aynen 15.7'ye geri aldım sürümü. Düzeldi. Teşekkür ederim yardımın için.
  • rica ederim.windows 10 altında 15.7.1 sürücüsüyle de bu ses sorunu olabiliyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.