Şimdi Ara

AMD Ekran Kartı Driverini Güncelleyince Donma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Başıma kötü bi olay geldi. Ne yapacağımı bilemiyorum. Sapphire HD7970 6GB Vapor X model ekran kartına sahibim. 17.1.2 sürümünde stabil kullanıyordum fakat 17.3.3 versiyon güncellemesi gelmiş. Bende onu yapayım dedim fakat güncellerken siyah ekranda kaldı. Yeniden başlattım , masaüstü gelmek üzereyken yine dondu. Güvenli modda açıp DDU ile driverleri sildim ve yeniden başlattım yine aynısını yaptı. İnternette biraz araştırma yaptığımda güvenli modda iken görüntü bağdaştırıcılarını devre dışı bıraktım şuan o sayede girebiliyorum. Eski driveride kurmaya çalıştığımda yine donma yapıyor. Sizce bunun sorunu ne olabilir ? Ekran kartı arızası mıdır ? Win10 64bit kullanıyorum. Format bi çare olabilir mi ? Güncelleme harici hiç bir sorunu yoktu tıkır tıkır çalışıyodu :(

• driveri tam kaldırmamış olabilir öncelikle denetim masasından otomatik driveri güncellemeyi durdur.
    sonra driveri kaldır ve sistemi aç standart vga olarak görecektir.
    sonra çalışan diriveri kur.
  • beta Sürümünü yükle dostum .
  • Arkadaslar cvp icin tesekkurler. Format atip grafik kartinin driverini windowsun bulmasini sagladim ve oyle biraktim. Yazilimini guncellemiyorum artik. Zaten cok yeni bi kart degil. Yazilim degisikligiyle degisecek cok seyi yok oynadigim oyun sabit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    ekran kartı sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.