Şimdi Ara

AMD ekran kartı kullanan arkadaşlar bi içeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Driver sorunlarını amd kullanıcıları değilde nvidia kullanıcıları yaşıyor nedense hep böyle yorumlara kulak asma derim gönül raatlığı ile alabilirsin amd ekran kartı
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    Donanımsal bir sorun nasıl oluyorda,Windows 10 ile çözülüyor?Donanımsal bir sorun değil mi yoksa ben mi yanlış biliyorum?
  • Donanımsal bir sorun değildir sadece diğer ramlere göre biraz yavaştır.
  • Hd 6870 kullandim r7 250 kullandim ve son olarak r9 280x kullaniyorum hicbir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

Güzeldir alabilirsiniz. GTX 970'e hiç bulaşmayın çok sorunlu.

Şu veletin lafını dinlemeyin. +Blok, açtığı konular yetmiyor bir de AMD fanboyluğuna başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Driver sorunlarını amd kullanıcıları değilde nvidia kullanıcıları yaşıyor nedense hep böyle yorumlara kulak asma derim gönül raatlığı ile alabilirsin amd ekran kartı

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu saptırmayalın ne gerek var tartışmaya Nvdia daha iyi olsun amd daha iyi olsun ne farkeder Nvdia veya Amd nin ceosumusunuz bırakın kavga etmeyi her firmanın eksileri vardır insanlarda hangisini daha çok beğeniyorsa onu alır. tutup şu daha iyi bu daha iyi demek yerin bağzı arkadaşlarımız gibi hangi kartın ne eksiği ne artısı olduğunu yazında bilgi edinelim..

ayıp...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerkek

konuyu saptırmayalın ne gerek var tartışmaya Nvdia daha iyi olsun amd daha iyi olsun ne farkeder Nvdia veya Amd nin ceosumusunuz bırakın kavga etmeyi her firmanın eksileri vardır insanlarda hangisini daha çok beğeniyorsa onu alır. tutup şu daha iyi bu daha iyi demek yerin bağzı arkadaşlarımız gibi hangi kartın ne eksiği ne artısı olduğunu yazında bilgi edinelim..

ayıp...

Kardeşim ben nvidia-amd iyi/kötü demiyorum şu çaktığımın veletini ciddiye alma diyorum 14-15 yaşında bir çocuk söylediği hiçbir şey mantıklı olamaz. Al bak 2 gün önce açtığı konuyahttp://forum.donanimhaber.com/m_109519821/tm.htm

Mesajı silinmiş herkes görsün; bu @Lana-Del Rey denen çocuk bana "keko" demiştir ben bunun hesabını soracağım merak etmesin. Has göçmenim ama yine de ırkçılık yaptırtmam kimseye telefonunu bekliyorum.

Alın bakın @Lana-Del Rey'den bir örnek daha ne kadar mantıklı konuşuyor (!):

AMD ekran kartı kullanan arkadaşlar bi içeri

Bunu söylemeye çalışıyorum bu bebe ciddiye alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 1 Eylül 2015; 23:25:06 >

• resimde göreceğiniz üzere r9 390 kullanıcısıyım. Gtx 970 ile kesinlikle değişmem. <3 r9 390
    Psu , kasanın vga uzunluğu , 970 ten 100 tl pahalı olmasını sorun değilse kesinlikle r9 390. Hatta Sapphire markalı r9 390 öneriyorum bunu da belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi socket 939 -- 2 Eylül 2015; 15:03:51 >

• Amd sizce nasıldır sorusunun cevabı iyidir dostum.Kafanda şüphe olmasın , 20 yıl boyunca 3dfx-Ati ve Amd kullandım.Şuanda Nvidia kullanıyorum.Amd de alsan Nvidia da alsan ikisinden de memnun kalırsın.Bütçen hangisine uygunsa onu al.Bazı arkadaşlar var bu tarz konuları kollayıp fanatiklik yapıyor.Biz tüketiciyiz kardeşim , ana unsur bütçe sonra performans.Hayırlı olsun şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yaklasik on kadar once 1100 tl civari asus 970 aldim win 8.1 de shadow of mordorda 2k ultrada vram kullanimi 3.7 -3.8 gb gordugunde arasirada olsa droplar oluyodu

Win 10 kurulu ayni oyun 2k da 5200 mb vram 1080p 4500 mb civari vram kullanimi var en ufak bi sorunda yok win 10 vram kullanimi baya rahatlatti 970 i

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.