Şimdi Ara

AMD Ekran Kartı Sorunu ve BIOS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen ay HP G6 serisi dizüstü win7 pc aldım. 2 Ekran kartı var. Onboard ve harici. Önceleri sağ tık değiştirilebilir grafiklerden açıp uygulamalara istediğim ekran kartını verebiliyordum (AMD Radeon HD 6470M) şimdiyse AMD nin "güncel" 'DEDİĞİ' sürücülerden kurdum şöyle bir hata veriyor:

2 gün uğraştım olmadı biostan ayar yapayım dedim. Girdim ayarlara Switchableyi fixed yapacaktım buyrun manzara:

Boot Options order boot options falan var onlarda da yok.
    Arkadaşlar hangi bios sürümüne güncellemeli ? Veyahut Catalyst i mi değiştireceğim her uygulama Intel HD Graphics Family kartını görüyor ama - Radeon HD daha güçlü oyunlar vb. kasmadan oynayabiliyordum yardımcı olun arkadaşlar. Lütfen cevapsız bırakmayın Yardıma ihtiyacım var.

• Eski sürüm driverı geri yükle derim. Yeni bir güncelleme çıkarsa onu yüklersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Eski sürüm driverı geri yükle derim. Yeni bir güncelleme çıkarsa onu yüklersin.

Öncelikle teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Eski sürüme döndüm. Bilgisayarımda Driverlar kısmı var oradan yükledim Fakat yine aynı şekilde 1.resimdeki hatayı veriyor ne yapmam lazım Win7 64 bit kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.