Şimdi Ara

Amd Ekran Kartı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AMD HD7870 ekran kartı kullanıyorum bu güne kadar hiç sorun çıkarmamıştı fakat bu sabah bilgisayar kendine reset attı ve açıldığında ekran gözükmüyordu
    bu sebeple bende format attım. Format attıktan sonra ekran kartı driverini kurarken siyah ekranda takılıyor ve bilgisayarı yeniden başlattığımda ise boot
    ekranından sonra siyah ekran olarak kalıyor. DDU İle güvenli modda driveri silip tekrar kurmayıda denedim fakat kuruluma başladığım anda tekrar siyah oluyor ekran.
    Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Amd Ekran Kartı Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurpasa07 -- 3 Ekim 2016; 23:36:07 >

• kartın kendi sitesinden uygun driveri dene.

amd nin driveri sorun çıkarıyor olabilir.
  • Cevabınız için teşekkür ederim şimdi sürücüyü kendi sitesinden indiriyorum umarım işe yarar. Sonucu yazarım buraya
  • Sonuç yine hüsran.. Yardım lütfen
  • onurpasa07 kullanıcısına yanıt
    anakartın görüntü çıkışı varsa onla aç pc yi ardından sürücüyü kaldır ve temiz bir kurulum yap ardından tekrar takıp dene
    ekran kartın bozuk olsa bios ekranı da gözükmez bildiğim kadarıyla ekran kartının güç kablosu gevşek olmasın

bu arada driverin windows 32 yada 64 uyumunu kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara6655 -- 3 Ekim 2016; 23:43:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.