Şimdi Ara

AMD Ekran kartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd Ekran kartları Birkaçyıl sonra güncelleme yapmıyormuş ve oyun oynanmaz hale geliyormuş doğrumu yoksa güncellemeler devam ediyormu 1-2 yıl sonra

• recleas R kullanıcısına yanıt
    Hocam yok öyle birşey, sadece çıkarttığı driverlar nvidia kadar başarılı değil. Yoksa teknolojik olarak çok eski bir seri değilse desteğe devam ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recleas

Amd Ekran kartları Birkaçyıl sonra güncelleme yapmıyormuş ve oyun oynanmaz hale geliyormuş doğrumu yoksa güncellemeler devam ediyormu 1-2 yıl sonra

Gerçekten bu fanlık olayı nereye kadar gidecek çok merak ediyorum.Tamam nvidia kadar ihtiyaca yönelik sürücüleri yok ama hiç güncellemesem bile 3 yıllık sürücüyle gayet rahat oynuyorum oyunları mı.Nvidia kadar yazılım uzmanı olmasalar da fiyat yönünden bu eksikliklerini kapatıyorlar bence.
  • Yok öyle birşey son çıkan Omega driver da son derece başarılı.
  • transmedia T kullanıcısına yanıt
    İmza süpermiş hocam tebrik ederim
  • Kuru kötülemeden başka bir şey değil.
  • yok öyle bişey.Ben hd 4850 kullanıyorum 7 senelik kart, 13.9 sürümü var en son olarak 1-1.5 yıl önce çıkmış driver oyun dx11 istemediği sürece her oyunu açıyor ha güç olarak biraz geride kaldığı için oyununa göre orta-düşük detayda açıyor. Amd ye sürücüden dem vuruyolar da gtx 900 serisinde de büyük oranda CW var fanboylar ona laf etmiyorlar körükörüne bağlılıktan başka bişey değil sanki babalarının şirketi, hangisi aklınıza ve cebinize yatarsa onu alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.