Şimdi Ara

AMD EPYC işlemciler ve fiyat bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elime EPYC 7F32, 7F52 ve 7302P işlemciler geçecek.

fiyatlarını nasıl temin edebilirim? türkiye'de fiyat konusunda yeterli bilgi yok maalesef

elime geçer ise bunları satmak istiyorum. satış işlemi öncesinde hangi testleri yapmam gerekir sizce?

• 2.el bölümünde şöyle bir konu buldum. aynı işlemciler mi merak etmedim değil :)

AMD EPYC Serisi Render ve Sunucu İşlemcileri | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

• Burada yazıyor fiyatları;

erenbilgiislem.com
    İşlemciler – Eren Bilgi İşlem Elektronik İth. İhr. Ltd. Şti.
    https://erenbilgiislem.com/urun-type/islemciler//?show_case=grid&siralama=azalanfiyat

Fiyatlar baya yüksekmiş, umarım satabilirsin.

• teşekkür ederim. şimdi aradım da ellerinde stok yok. talep üzerine getiriyorlarmış. fiyatı net değil o yüzden. gümrük ihaleden aldım. iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. satmak sıkıntı yaratacak bana demek ki

2.el ilandaki aynı adetlerde var. sanırım aynı işlemciler. hayırlısı olsun bakalım

eğer forumda sunucu işlemci talep eden var ise konuşabiliriz

• En kötü...

Türkiye'de satışta olan popüler bir CPU'nun hem Türkiye hem yurtdışı fiyatını bulup oranlayıp ilgili EPYC CPUların yurtdışı fiyatına hesabı uyarlayıp kabaca bulunabilir. En kötü...

Hatta örnek sayısı arttırılıp ortalaması falan da kullanılablir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 1 Ekim 2024; 14:34:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.