Şimdi Ara

Amd Fusion Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle belirteyim klavyem ingilizce oldugu icin turkce karakter ile yazamiyorum. Arkadaslar sistemim kisaca e8400, hd5870, 4gb ddr2 ram ve g41 cipset anakart. Sistemim ozellikle yeni cikan oyunlarda oldukca zorlanmaya basladi. Ekran cozunurlugum 1280x1024 olmasina ragmen battlefield 3 te fena kasiliyor, hele karkand maplerinde. Ben de biraz daha performans alabilmek icin dusuk maliyetli amd fusion a6 3500 islemcili bir sistem toplamak istiyorum ama merak ettigim 3500 un kendi icindeki gpu ile hd5870 crossfire olarak calistirip eski sisteme gore daha iyi performans almam mumkun mudur, ayrica amd fusion islemcileri overclock ediliyo diye biliyorum, overclock ederken hem cpu bolumunu hem gpu bolumunu mu overclock etmis oluyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rm_rm -- 19 Aralık 2011; 22:52:50 >

• Arastirdim sanirim crossfire sadece hd6000 serisinin bazi model ekran kartlariyla calisiyormus yani yalan oldu.
  • İşlemci darboğazı yaşadığınız kesin çünkü düşük çözünürlükte işlemciye daha çok yük biner. Anakartınız destekliyorsa Q8000 veya 9000 serisi bir işlemciyle çok uyguna yükseltme yapabilirsiniz. Eğer Fusion'a geçmek isterseniz ekran kartı hariç tüm bileşenlerin değişmesi lazım. Yerinizde olsam ikinci elden temiz bir Q8600 alıp 3ghz+ oc yapar bir sene rahat kullanırım.
    Bu arada, Fusion APU'ları 5870 ile cf yapılamaz.
  • Hocam islemci degistirmek cozum olabilir ama benim anakartta overclock olayi olmuyo yani bide yeni anakart almam lazim, lga 775 soket iyi overclock performansli cipsete sahip anakartlar da artik uretilmiyor ve bulmasi zor hatta intelin dort cekirdekli 775 soket islemcileri bile satilmiyor olabilir bilmiyorum. ikinci el isine de girmek istemiyorum. Tavsiye icin saol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rm_rm

Hocam islemci degistirmek cozum olabilir ama benim anakartta overclock olayi olmuyo yani bide yeni anakart almam lazim, lga 775 soket iyi overclock performansli cipsete sahip anakartlar da artik uretilmiyor ve bulmasi zor hatta intelin dort cekirdekli 775 soket islemcileri bile satilmiyor olabilir bilmiyorum. ikinci el isine de girmek istemiyorum. Tavsiye icin saol.

Hocam zaten ikinci elden bahsetmiş. İkinci elde Düzgün satış yapan referanslı bir sürü satıcı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furki06 -- 19 Aralık 2011; 23:20:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rm_rm

Hocam islemci degistirmek cozum olabilir ama benim anakartta overclock olayi olmuyo yani bide yeni anakart almam lazim, lga 775 soket iyi overclock performansli cipsete sahip anakartlar da artik uretilmiyor ve bulmasi zor hatta intelin dort cekirdekli 775 soket islemcileri bile satilmiyor olabilir bilmiyorum. ikinci el isine de girmek istemiyorum. Tavsiye icin saol.

O zaman uygun fiyatlı bir 970 anakart ve Phenom II 960t işlemci öneririm. İleride 2. nesil FX serisine de geçme şansınız olur.
    HD5870 gibi bir kartınız varken hybrit CF ile uğraşmanıza gerek yok. Fusion serisi giriş ve orta seviye kullanıcılar için tasarlanmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.