Şimdi Ara

amd fx-4300 ve anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar anakartım gigabyte ma770 - ud3 rev(2.0) amd fx 4300 ü desteklermi diye soracaktım anakartın sayfasına baktığımda amd phenom fx destekliyor diyor fakat kafamı kurcalayan phenom ifadesi oldu acaba fx serisini destekliyormu desteklemiyormu bu konu hakkında beni bilginlendirebilecek biri olursa çok memnun olurum kısa zaman içinde işlemci almayı düşünüyorum ona göre. Vakit ayırıp bakan herkese teşekkür ederim.

• Phenom varda phenom fx diye bişi yok hem o anakart am2+ fx için am3+ olması gerekir önce anakartı değiştirmelisin.
  • Hayır sadece phenom ve athlon destekliyor.AM3 destekli bir anakart alman lazım ayrıca
  • sağolun arkadaşlar sayfasında amd phenom fx yazdığı için kafam karıştı teşekkürler tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

Merhaba arkadaşlar anakartım gigabyte ma770 - ud3 rev(2.0) amd fx 4300 ü desteklermi diye soracaktım anakartın sayfasına baktığımda amd phenom fx destekliyor diyor fakat kafamı kurcalayan phenom ifadesi oldu acaba fx serisini destekliyormu desteklemiyormu bu konu hakkında beni bilginlendirebilecek biri olursa çok memnun olurum kısa zaman içinde işlemci almayı düşünüyorum ona göre. Vakit ayırıp bakan herkese teşekkür ederim.

Benim de MA770TA-UD3 model AM3 anakartım vardı. Maalesef FX işlemcileri (AM3+ soket) desteklemez.

AM3 sokete Phenom II ve Athlon II serisi DDR3 işlemcileri takarsınız. Yani AM2+ ve AM3 sokete uyan işlemcileri.

Phenom FX ise vardır. Mesela Phenom FX-5000 Quad Core gibi. İlk Phenom serisinden (AM2 soket DDR2) bir işlemcidir. Şimdiki FX işlemciler farklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran89

Merhaba arkadaşlar anakartım gigabyte ma770 - ud3 rev(2.0) amd fx 4300 ü desteklermi diye soracaktım anakartın sayfasına baktığımda amd phenom fx destekliyor diyor fakat kafamı kurcalayan phenom ifadesi oldu acaba fx serisini destekliyormu desteklemiyormu bu konu hakkında beni bilginlendirebilecek biri olursa çok memnun olurum kısa zaman içinde işlemci almayı düşünüyorum ona göre. Vakit ayırıp bakan herkese teşekkür ederim.

Benim de MA770TA-UD3 model AM3 anakartım vardı. Maalesef FX işlemcileri (AM3+ soket) desteklemez.

AM3 sokete Phenom II ve Athlon II serisi DDR3 işlemcileri takarsınız. Yani AM2+ ve AM3 sokete uyan işlemcileri.

Phenom FX ise vardır. Mesela Phenom FX-5000 Quad Core gibi. İlk Phenom serisinden (AM2 soket DDR2) bir işlemcidir. Şimdiki FX işlemciler farklıdır.

Anladim hocam cok tesekkurler phenom serisi islemci bulamiyorum maalesef tek bir oyun oynuyorum onun icinde sistemi komple degistirmek istemiyorum oyun oynamadigim icin bakalim nasil olacak vardi phenom 965 ama sorun cikardigi icin servise gitti para iadesi oldu bende boyle acikta kaldim tekrardan tesekkur ederim aciklama icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.