Şimdi Ara

AMD FX 6100 İçin Soğutucu Tavsiyesi Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oveclock yapmadım işlemci boşta 50 derece bi soğutucu önerin lütfen ucuz yollu bişey lazım o.c yapmıyacağım zaten

• Bende fx6100 kullanıyorum orjinal soğutucu gayet başarılı aslında sadece yük altında ısınıyor. Termal macun uzun süredir değişmediyse tekrar yenilemeyi deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Bende fx6100 kullanıyorum orjinal soğutucu gayet başarılı aslında sadece yük altında ısınıyor. Termal macun uzun süredir değişmediyse tekrar yenilemeyi deneyin

Dün yeniledim fakat anlamadığım bir konu var Termal macunu sürdük pc yi topladık hemen mi çalıştıralım yoksa kurumasınımı bekleyelim macunun ?
  • Inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2175
  • Direk açın bir sorun olmuyor
  • quote:

Direk açın bir sorun olmuyor

Hocam PC açıldıktan bi saat sonra kapanıyor tahminim sicaktan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcaklıktan olabilir düzgün macun sürdüyseniz sorun soğutucada da olabilir dediğiniz gibi değiştirebilirsiniz başka çözüm bulamazsanız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sıcaklıktan olabilir düzgün macun sürdüyseniz sorun soğutucada da olabilir dediğiniz gibi değiştirebilirsiniz başka çözüm bulamazsanız

Sorunu çözdüm macunla alakası yok işlemci pervanesi hep yün gibi tozdan parçacıklar olmuş onları temizledim max 40 derece işlemci Allah Korusun Pinleri yamulttum zor düzelttim geçen gün Teşekkürler Yinede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.