Bildirim
AMD FX 6100 İçin Soğutucu Tavsiyesi Lazım
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende fx6100 kullanıyorum orjinal soğutucu gayet başarılı aslında sadece yük altında ısınıyor. Termal macun uzun süredir değişmediyse tekrar yenilemeyi deneyin -
quote:
Orijinalden alıntı: TheRad67
Bende fx6100 kullanıyorum orjinal soğutucu gayet başarılı aslında sadece yük altında ısınıyor. Termal macun uzun süredir değişmediyse tekrar yenilemeyi deneyin
Dün yeniledim fakat anlamadığım bir konu var Termal macunu sürdük pc yi topladık hemen mi çalıştıralım yoksa kurumasınımı bekleyelim macunun ? -
Inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2175 -
Direk açın bir sorun olmuyor -
quote:
Direk açın bir sorun olmuyor
Hocam PC açıldıktan bi saat sonra kapanıyor tahminim sicaktan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıcaklıktan olabilir düzgün macun sürdüyseniz sorun soğutucada da olabilir dediğiniz gibi değiştirebilirsiniz başka çözüm bulamazsanız -
quote:
Sıcaklıktan olabilir düzgün macun sürdüyseniz sorun soğutucada da olabilir dediğiniz gibi değiştirebilirsiniz başka çözüm bulamazsanız
Sorunu çözdüm macunla alakası yok işlemci pervanesi hep yün gibi tozdan parçacıklar olmuş onları temizledim max 40 derece işlemci Allah Korusun Pinleri yamulttum zor düzelttim geçen gün Teşekkürler Yinede
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X