Şimdi Ara

AMD FX 6300 GTA 5 İÇİN YETERLİMİDİR YARIN ALICAGIM ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar suan 6300 indirimde ve fiyatı 340 tl gibi uygun bir fiyatta GTA 5 için yeterli olucakmıdır ?
    ileriki zamanda gtx960 ekran kartı alırsam tahmini 60fps oyunu oynarmıyım teşekkürler arkadaslar .

http://www.vatanbilgisa...21&OM.zpc=FD6300WMHKBOX

• quote:

Orijinalden alıntı: JarvissaA

Merhaba arkadaslar suan 6300 indirimde ve fiyatı 340 tl gibi uygun bir fiyatta GTA 5 için yeterli olucakmıdır ?
    ileriki zamanda gtx960 ekran kartı alırsam tahmini 60fps oyunu oynarmıyım teşekkürler arkadaslar .

Yeterlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairLighty

quote:

Merhaba arkadaslar suan 6300 indirimde ve fiyatı 340 tl gibi uygun bir fiyatta GTA 5 için yeterli olucakmıdır ?

Yeterlidir

ileriki zamanda gtx960 ekran kartı alırsam tahmini 60fps oyunu oynarmıyım?

• quote:

quote:

quote:

Yeterlidir

Oyun cikmadan kesin birsey soylemek dogru olmaz

• quote:

quote:

quote:

Yeterlidir

Ultrada zor çünkü önerilen ekran kartı gtx660 ve bu da akıcı bir high med arası oyun için gibi duruyor. Gtx 960 da 660 dan birazcık güçlü bir ekran kartı yani bence zor

• Yeterlidir... Yetmez ise zaten GTA nın para kazanma derdi yoktur.
  • Sinerji de indirimsiz 320 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scutigeromorpha -- 4 Nisan 2015; 21:44:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fx6300 + 960 ikilisinin tüm ayarlar sonda sabit 60fps verebileceğini sanmam. medium-high karışık verir ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminozkoca

Sinerji de indirimsiz 320 tl

sinerji güvenilirmi , ve ne zaaman indirim oluyor sinerjide
  • Şimdi adım fanboya çıkacak ama açık dünya oyunu ise bide işin içine multiplayer girerse İntel altında biraz ezileceğini düşünüyorum. Oyunda Mantle ayakları vardı. Ne oldu muhabbet? Oyunda geliyor mu direk mantle destek. Yoksa patch ile felan mı gelecek?
  • JarvissaA kullanıcısına yanıt
    arkana bile bakma güzel ikili olur ikisi zaten ama ultranın garantisini kimse veremez
    960 ile gta 5 bile olsa doyurucu şekilde oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: House M.D.

quote:

quote:

quote:

Yeterlidir

Ultrada zor çünkü önerilen ekran kartı gtx660 ve bu da akıcı bir high med arası oyun için gibi duruyor. Gtx 960 da 660 dan birazcık güçlü bir ekran kartı yani bence zor

Beni eksileyen arkadaşlara göre demekki gtx 960 ile gta 5 ultrada 60 fps oynanabilecek. Eğer oynayabilirseler msi gtx770 imi hediye edeceğim eksiliyen 2 arkadaştan birine eğer oynatamazsa onlarda yanlış bilgi verdiklerinden dolayı özür dileyebileyecekler mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eminozkoca

Sinerji de indirimsiz 320 tl

sinerji güvenilirmi , ve ne zaaman indirim oluyor sinerjide

Sinerji güvenilir bir sitedir fakat ben daha hiç indirim yaptığını görmedim yani indirim zamanı olmuyor ancak fiyatlar hali hazırda ucuz zaten

• House M.D. kullanıcısına yanıt
    bence seni eksileyenler 960 ın ultrada çalıştıracağından değil, 960 ın 660 dan BİRAZCIK daha güçlü demenden eksilemişlerdir. gtx960, gtx660 SLI yakın performas verir ve sen buna birazcık mı diyorsun? söz konusu oyun ubisoft yapımı olsaydı ultra için 980 gerek derdim ama GTAV dx9 tabanlı bir oyun ve öyle son teknoloji görsel efektleri barındırmıyor. geçmiş tecrübelerime dayanarak şunu diyebilirim, oyunun esas yükleneceği yer işlemci olacaktır. ortalama 60 kare görebilmek için en az i5 yada 8350 almaya çalışın. multiplayer için OC bile gerekebilir. oyunda 8 çekirdek desteği varsa 8350 ler için çok iyi olur. i5 leri de güzel bir soğutucuyla oc yapılırsa kaymak gibi oynarsınız. bunları oyunun sistem gereksinimlerine bakarak söylüyorum yani R* ın yalancısıyım, bizleri kandırıp bir GTAIV faciası yaşatmaz artık bu kadar ertelemeden sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcrex -- 5 Nisan 2015; 9:31:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pcrex

bence seni eksileyenler 960 ın ultrada çalıştıracağından değil, 960 ın 660 dan BİRAZCIK daha güçlü demenden eksilemişlerdir. gtx960, gtx660 SLI yakın performas verir ve sen buna birazcık mı diyorsun? söz konusu oyun ubisoft yapımı olsaydı ultra için 980 gerek derdim ama GTAV dx9 tabanlı bir oyun ve öyle son teknoloji görsel efektleri barındırmıyor. geçmiş tecrübelerime dayanarak şunu diyebilirim, oyunun esas yükleneceği yer işlemci olacaktır. ortalama 60 kare görebilmek için en az i5 yada 8350 almaya çalışın. multiplayer için OC bile gerekebilir. oyunda 8 çekirdek desteği varsa 8350 ler için çok iyi olur. i5 leri de güzel bir soğutucuyla oc yapılırsa kaymak gibi oynarsınız. bunları oyunun sistem gereksinimlerine bakarak söylüyorum yani R* ın yalancısıyım, bizleri kandırıp bir GTAIV faciası yaşatmaz artık bu kadar ertelemeden sonra

Nvidianın kendi sitesi bile sizin Dediğiniz kadar fark koymuyor firma bile kartını sizin övdüğünüz kadar övmüyor

• House M.D. kullanıcısına yanıt
    kartı neden övmeye çalışayım ki? kendi soruna kendin cevap veriyorsun. burada gördüğün fark birazcık mı? 660 üzerine ortalama %50 koyuyor.

• pcrex kullanıcısına yanıt
    Hocam dikkatimi çekti Hd 6990 R9 270- 280 i geçiyor mu ? Bu ne çelişki böyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorgulayıcıyım

Hocam dikkatimi çekti Hd 6990 R9 270- 280 i geçiyor mu ? Bu ne çelişki böyle ?

6990 çift gpu'lu bir karttır geçmesi normal.
  • İyiymiş :D Saolun hocam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcrex

kartı neden övmeye çalışayım ki? kendi soruna kendin cevap veriyorsun. burada gördüğün fark birazcık mı? 660 üzerine ortalama %50 koyuyor.

Ben nvidianın sitesindeki veriye dayanarak söylüyorum ve aradaki fark yaklaşık %15 civarı ama fiyat yönünden bakacak olursak absürd bir fiyatlandırma ben o yüzden 960 önermiyorum. Tamam yeni teknoloji az güç tüketiyo ama performans/fiyatı çok düşük hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.