Amd Fx 6300 İşlemci Sapphire Hd 7770 Edition E.k Gigabyte 780t-d3l Anakart 4 gb Ripjaws 1600 nhz ram Xigmatek asgard pro 382 500 w kasa
bu sistemi topladım ama bir kaç sorum olucak
Gigabyte 780t-d3l anakarta bu işlemciyi takarsam herhangi bir sorun yaşarmıyım ( anakartı öle 5 yıl falan kullanmıyacam 2 sene sonra değiştiririm ve oc yapmıyacağım )
Bu anakart ile ekran kartımdan % kaçlık kesinti olur yani 2-3 fps için 80 tl vermeye değermi ki şuan için veremem bütçem 900 TL Bu anakart işlemcinin çalışmasını etkiler mi,Bios güncellemesi sorun çıkarırmı Bu anakarta o ram uyarmı ve direk 1600 de gözükürmü 1280*1024 te oynuyacağım için o ekran kartı bana bu sistemde sorun çıkarırmı aynı değerlerde 0 oc ile bir arkadaş sadece ram ve anakart farklı 50 fps almış bf3 ten highde ?
Yani asıl sorum bu anakartın çok uzun süre beni götürmeyeceğini biliyorum ama 2 senelik bir zarfta işlemcinin hızını çok büyük bir şekilde kesermi, ekran kartının hızını çok büyük bir şekilde kesermi ve çok sorun çıkarırmı lütfen cevap verin haftaya alıcam sistemi
cevap yokmu
overclock yapmayacaksan anakartin islemciyi niye kisitlayacagini dusunuyorsun anlamadim.bu kadar kafaya takacaksan 970 cipset anakart al ama islemci performansini etkilemez.