Şimdi Ara

AMD FX 6300 OVERCLOCK BİLGİSİ VE DENEYİMİ OLAN İÇERİ ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metin abi 52

Bu voltajda bu kadar ısınması doğru değil. Soğutucuyu söküp kalite bi macun ile tekrar monte edin.

Bende tam onu dicektim auto voltajda max58 derece bence sıkıntı.ben suan 4.5 te kullanıyorum 1.404 voltajla 49 ustunu gormedım.metin ustanın dedıgı gıbı termal macunu bı tazele ıstersen
  • Termal macun sürmemiştim 5 - 10 derece arası fark eder diye ama fanın kutusunda gelen macun var onu sürüp tekrar bi montaj yapayım ve konuda belirttiğimiz gibi voltaj ve ayarları yapayım en son sonucu paylaşırım teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisko1966 -- 18 Mart 2014; 19:11:08 >
  • ÜSTAT TERMAL MACUN SÜRDÜM VE KASANIN YAN KAPAĞINI AÇTIM (GERÇİ ZATEN SOĞUTUCU YÜZÜNDEN KAPAK TAM KAPANMIYORDU AMA :) )DAHA FAYDALI OLUR DÜŞÜNCESİ İLE SONUÇLAR BÖYLE

200 x21 = 4.2 GHZ VOLTAJ DEĞERİDE RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE BU AYARLARI YAPMADAN ÖNCE BİOS SIFIRLADIM SADECE CPU VOLTAJ VERDİM VE ÇARPAN ARTTIRDIM DİĞER HİÇBİR AYARI ENABLE DİSABLE YAPMADIM DİĞER AYARLAR ORJİNAL ŞEKİLDE DURUYOR SIKINTI ÇIKMAZ UMARIM KAPATMAMI ÖNERDİĞİNİZ AYARLAR VAR İSE BELİRTİRSENİZ HEMEN DEĞİŞTİRECEĞİM.

AMD FX 6300 OVERCLOCK BİLGİSİ VE DENEYİMİ OLAN İÇERİ !

BURDA İSE SORUM ŞU OLACAK GEÇMİŞ MESAJLARDADA BAHSETMİŞTİNİZ SANIRIM

Nb Frequency 1999.9 Mhz yazıyor ve CL Değerleri 11 // (Ramler aslında orjinalde 800x2 1600 Mhz CL 9 1.5 V ramlerin ayarlarıyla oynamadım orjinal bios neyse o şekilde bıraktım.)

Biosta Adjust CPU-NB RATİO Auto da manuel yapıp 9 yaptığım zaman 1999.9 mhz değeri değişiyor sizce sorun bu ayarı değiştirince hallolurmu ?

AMD FX 6300 OVERCLOCK BİLGİSİ VE DENEYİMİ OLAN İÇERİ !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisko1966 -- 18 Mart 2014; 20:35:59 >

• Bak gördünmü işte ,70 dereceden 45 dereceye düşmüş. Hiç macunsuz işlemci montajı olur mu.

ram zamanlamasını manuel 9-9-9 yap.28 ayarını 25 yap. bi terslik çıkarsa yine 28 yaparsın.orjinali tam hatırlıyamadım .24 veya 25 olması lazım.
    cpu-nb ratio auto kalsın. elleme onları. onun ramle bi alakası yok.ç
  • peki hocam teşekkürler herşey için başka eklemek istediğiniz herhangi birşey varmı işlemci hızı 4.2 yeterli olucaktır artık uzuun bir süre sanırım ve biostan açmam yada kapatmam gereken herhangi bir ayar varmı ?
  • Hayır,herşey kontrol altında.
  • Fsb ayari nedir beyler bende gözükmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.